Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2015 - Anul XX, nr. 6 (5818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Robert A. Monroe: „Călătorii în afara corpului”

Robert A. Monroe (1915-1995) a fost un deschizător de drumuri în explorarea experienţelor în afara corpului, iar prima sa carte, „Călătorii în afara corpului”, a devenit indiscutabil clasică în domeniu. Monroe a început să cerceteze şi să facă experimente legate de formele extinse ale conştiinţei umane, pe care le trăia el însuşi.

 

Dincolo de spaţiu, timp şi moarte

„Călătorii în afara corpului” este o carte extraordinară în care Monroe a înregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trăirile şi experimentele făcute de el însuşi.

Aceste relatări ale experienţelor sale în afara corpului - trăite în stări dincolo de spaţiu, timp şi moarte - au adus mângâiere multor oameni care s-au confruntat cu asemenea stări.

Ele au atras atenţia cercetătorilor ştiinţifici, medicilor, inginerilor şi multor alţi specialişti.
Monroe şi un grup de cercetători au lucrat asupra unor metode de a induce şi de a controla anumite forme de conştiinţă, iar rezultatele au dus la dezvoltarea unei tehnologii de ghidare audio uşor de folosit, cunoscută ca sincronizare hemisferică, sau Hemi Syncz.

 

Metoda Hemi-Syncz - modificarea stării creierului prin sunet

În anul 1974, grupul de cercetători s-a constituit instituţional ca Institutul Monroe. Un an mai târziu,Monroea obţinut primul dintre cele trei patente pentru metoda Hemi-Syncz de a modifica starea creierului prin sunet.
Experienţele lui Robert Monroe sunt probabil mai fascinante decât ale oricărei persoane a timpului nostru, cu excepţia lui Carlos Castaneda.
Relatările lui Monroe despre călătoriile sale în afara corpului, relatări în care găseşti la un loc spiriduşi şi oameni morţi, sex astral, călătorii înfricoşătoare în alte dimensiuni tulburătoare pentru spirit, dar şi indicaţii practice despre cum poţi să ieşi din propriul tău corp - toate prezentate cu un umor plin de ironie - au devenit rapid un fenomen de senzaţie, odată cu publicarea acestei cărţi.

Indiferent de explicaţiile lor reale, călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură captivantă.

Sursa: www.cartespirituala.ro 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert A. Monroe: „Călătorii în afara corpului”.
 Vizualizări articol: 1234 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robert A. Monroe: „Călătorii în afara corpului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei