Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2012 - Anul XVII, nr. 28 (4933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Napoleon Hill & W. Clement Stone: „Succesul şi atitudinea”

„Succesul şi atitudinea” este o carte care vă va trezi interesul şi vă va stimula devenirea.
Cei doi autori, aşa cum remarca Norman Vincent Peale, autorul celebrei lucrări „Forţa gândirii pozitive”, „au talentul rar întâlnit de a-i inspira şi motiva pe oameni”.

 

Atitudinea mentală - mecanismului interior al omului în drumul către împlinire

La vârsta de 20 de ani, Napoleon Hill acceptă provocarea vieţii lui: să-şi dedice cariera descoperirii principiilor care au condus la succes oamenii de glorie ai Americii, să le explice şi să le facă accesibile marelui public. Rezultatul acestei munci a fost cartea „De la idee la bani, manualul succesului”.
W. Clement Stone, unul dintre oamenii care au cunoscut gloria şi reuşita ca urmare a acestei cărţi, l-a readus pe Napoleon Hill la masa de lucru pentru a explica mobilul mecanismului interior al omului în drumul către împlinire: atitudinea mentală.
Conştientizarea acestei mişcări interioare care ne influenţează deciziile de zi cu zi este primul pas în drumul de la nimeni în propriii ochi, la cineva în ochii tuturor. Precum toate celelalte emoţii, procese de gândire, reacţii şi atitudinea mentală este supusă controlului conştient dacă avem instrumentele necesare. Numeroasele exemple din carte pot demonstra acest lucru. O atitudine pozitivă vă va conduce întotdeauna pe drumul cel bun, drumul  soluţiilor potrivite şi al unei vieţi pline de satisfacţie.

 

„Tot ceea ce mintea omului poate concepe şi inima poate crede se poate realiza”

Napoleon Hill s-a născut într-o cabană minusculă în Virginia. Şi-a început cariera ca reporter la câteva ziare de provincie. El spunea că: „Tot ceea ce mintea omului poate concepe şi inima poate crede se poate realiza”. Şi a dovedit acest lucru prin propria-i viaţă, a ajuns de la sărăcie, la bogăţie şi influenţă. A devenit consilier al guvernanţilor statului american, a ajuns cel mai important specialist în filozofia succesului şi cel mai cunoscut autor de cărţi în acest domeniu. Cel mai mare succes l-a avut cu cartea „De la idee la bani” devenită, cu cele peste 20 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume, o carte clasică a educaţiei prin autocunoaştere şi acţiune. Pentru Napoleon Hill esenţa succesului este AMP - atitudinea mentală pozitivă. Puteţi să dobândiţi AMP şi să vă împliniţi visele dacă urmaţi principiile valoroase care sunt prezentate simplu şi clar, pas cu pas, în această carte plină de înţelepciune.
W. Clement Stone, fondator şi secretar al Combined Insurance Company din America, a pornit la drum cu doar 100 de dolari şi a construit o companie care valorează mai multe milioane de dolari.
 
Sursa: www.cartespirituală.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Napoleon Hill & W. Clement Stone: „Succesul şi atitudinea”.
 Vizualizări articol: 1224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Napoleon Hill & W. Clement Stone: „Succesul şi atitudinea”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei