Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2011 - Anul XVI, nr. 256 (4854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Religie interzisă - Erezii tăinuite ale Occidentului”

Editorul a adunat în această lucrare articole care explorează traiectoria neştiută a religiilor puse la index de biserica creştină - încă dinainte de Christos, când s-au pus bazele creştinismului, până spre vremurile tulburi din epoca Templierilor, a Catarilor şi a Masonilor din Lumea Nouă.

 

Rădăcinile credinţei occidentale

Această cercetare, referitoare la rădăcinile credinţei occidentale, dezvăluie legăturile dintre vechea religie egipteană şi creştinism, adevărata identitate a celor Trei Magi, precum şi legătura pe care o creează Templierii între creştinismul timpuriu şi masoni.

Cartea identifică, de asemenea, care este adevărata organizaţie clandestină ce se ascunde în spatele secretelor dezvăluite de Codul lui da Vinci şi explică cât de multe curente religioase camuflate influenţează încă lumea modernă.

„Religie interzisă - Erezii tăinuite ale Occidentului” constituie o introducere în adevărata istorie a tradiţiilor monahale considerate eretice, dar care au jucat un rol la fel de important în societate ca şi religia oficială, care a încercat permanent să le suprime.

 

Influenţa religiilor interzise

Născute din acelaşi ferment religios care a dus la apariţia creştinismului, aceste modele spirituale au supravieţuit prin „ereziile” Evului Mediu şi prin teoriile marilor gânditori renscentişti şi ale succesorilor acestora, cum sunt Isaac Newton şi Giordano Bruno.

Ajunse în Lumea Nouă prin intermediul masonilor, care au inspirat Revoluţia Americană, influenţa acestor religii interzise se mai regăseşte chiar şi astăzi în imnul american „The Star Sprangled Banner” („Drapelul presărat cu stele”), precum şi în cadrul altor simboluri masonice, cum este piramida de pe reversul bancnotei de 1 dolar.

 

Sumar: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Religie interzisă - Erezii tăinuite ale Occidentului”.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Religie interzisă - Erezii tăinuite ale Occidentului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei