Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2011 - Anul XVI, nr. 190 (4788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Richard Gerber: „Medicina vibraţională”

Conceptul de medicină vibraţională înglobează în prezent tehnici, practici medicale, terapii, metode de relaxare, căi de vindecare numeroase: cristaloterapie, fitoterapie, homeopatie, sacroterapie, acupunctura, elixire florale, medicina chakrelor, yoga.

 

Practici milenare
Cele mai multe astfel de practici ele sunt milenare.
Dr. Richard Gerber a încercat să se apropie de lucrul cu corpul omenesc prin intermediul vibraţiilor (cosmice, astrale, biologice) şi să le definească din punct de vedere fizic şi mecanic. Apoi, o dată puse în ecuaţie, ele să fie produse ori provocate şi cu ajutorul aparatelor şi instrumentelor ce ţin de tehnologia modernă.
Ideea iniţială a fost de a verifica constanţa şi concordanţa lor pentru a elimina subiectivismul percepţiilor umane şi factorii aleatorii (oboseală, neatenţie, emoţie, lipsă de concentrare, atacuri astrale) pentru a se stabili nişte parametri.

Astfel, un bioterapeut percepe, în funcţie de vibraţia pe care o primeşte de la corpul unui bolnav, o anumită informaţie.

În schimb, un aparat anume construit poate citi informaţia oferită de aură, de chakras-uri, fără erori. Dozarea cantităţii şi stabilirea calităţii energiei trimise ori a naturii ei, fiind o chestiune de rutină, protejată de eroare.

 

Un inventar aproape complet al tuturor mijloacelor de vindecare neconvenţională

Marele terapeut al erei Vărsătorului, Edgard Cayce, „Profetul adormit”, a deschis drumul medicinii vibraţionale, chiar dacă nu a denumit-o aşa.

Mai mult, el a sensibilizat publicul, a modelat conştiinţa contemporanilor, a avertizat o serie de segmente ale vieţii ştiinţifice că fără cunoaşterea şi aproprierea astralului omenirea nu se va putea salva.
Richard Gerber face un inventar impresionant al terapiilor vibraţionale şi al mijloacelor pe care acestea le folosesc din cele mai vechi timpuri.
Aparate care vindecă prin modalităţi neconvenţionale, intervenind doar la nivel energetic, echilibrând sistemele vitale prin vibraţii, aparate care există şi pot fi încercate.
Dar marele merit al medicului Richard Gerber e acela de a face un inventar aproape complet al tuturor mijloacelor de vindecare neconvenţională, faptă remarcabilă, punând pe primul plan relaţia cu Divinul, înţelegând lumea ca pe o exprimare a Lui.
Fascinaţia acestei lucrări vine din uimirea pe care o provoacă tuturor celor care n-au avut ştiinţă despre miraculosul apropiat nouă, făcând parte din noi, dar pe care cei mai mulţi l-au ignorat, uneori de-a lungul întregii vieţi.

Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Richard Gerber: „Medicina vibraţională”.
 Vizualizări articol: 1376 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Richard Gerber: „Medicina vibraţională”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei