Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2011 - Anul XVI, nr. 178 (4776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ovidiu Harbădă: „Miracolul din fiecare”

O mare parte din viaţa autorului acestei cărţi a fost o căutare continuă pentru găsirea răspunsurilor la întrebările pe care existenţa le pune sufletelor răscolitoare.

 

O transformare majoră în ceea ce priveşte cunoaşterea

Multe lucruri din lumea care îl înconjura şi din viaţa lui Ovidiu Harbădă nu aveau nici un sens pentru el până când l-a întâlnit pe Valeriu Popa, cel care a reuşit să-i ofere o claritate mai mare, o semnificaţie profundă şi o înţelegere mai completă a tainelor spirituale ale vieţii.
Un al doilea învăţător spiritual pentru el este nea Ion de la Ioneşti - cum i se spune - un om modest şi de o credinţă neclintită în Dumnezeu, probată ani de-a rândul prin faptele sale şi prin mulţimea de oameni care îl caută neîncetat.
Aparent, cartea este structurată sub forma unor povestiri, însă aceste istorisiri sunt reale şi pline de învăţături din care trebuie să înţelegem că pentru noi toţi, Pământul este o şcoală unde putem dobândi experienţă pentru o transformare majoră în ceea ce priveşte cunoaşterea.

 

O comoară spirituală pe care numai despietrirea inimii o poate descoperi

Citind această carte vă veţi schimba ideile preconcepute despre cum se poate sta nemâncat 21 de zile - câştigând astfel nu numai vindecarea fizică, ci şi transformarea mentală şi spirituală.
Veţi găsi în învăţăturile lui Valeriu Popa precum şi în cuvintele şi parabolele lui Iisus redate cu simplitate de nea Ion de la Ioneşti, o comoară spirituală pe care numai despietrirea inimii o poate descoperi.
Primiţi viaţa ca pe o experienţă creatoare şi nu uitaţi rostul ei. Dacă încă nu îl ştiţi, aflaţi-l degrabă, căci timpul e puţin. Trăiţi în bucurie prin puterea creatoare a vieţii care e spiritul.
Autorul nu vă oferă sfaturi medicale şi nici tehnici ca formă de tratament, ci doar informaţii de natură generală şi din practica altor persoane care să vă ajute pe drumul de căutare a stării de bine.

Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Harbădă: „Miracolul din fiecare”.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ovidiu Harbădă: „Miracolul din fiecare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei