Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mai 2011 - Anul XVI, nr. 124 (4722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Erich von Daniken: ”Istoria se înşală!”

Erich von Daniken îşi demonstrează şi în această carte flerul în dezvăluirea unor adevăruri şocante, adevăruri care le-au scăpat contemporanilor săi.

După ce a analizat atent sute de texte antice, aparent fără nici o legătură între ele, autorul este acum gata să proclame că istoria omenirii nu are nimic în comun cu cea pe care ne-o prezintă religiile lumii şi, în plus, el este cel care are dovada!

 

Dezvăluiri incitante

În cartea sa cea mai nouă, Erich von Daniken analizează îndeaproape fascinantul manuscris Voynich, care a sfidat toate încercările de descifrare întreprinse de la descoperirea sa, făcând câteva dezvăluiri incitante despre la fel de incredibila Carte a lui Enoch.
Totodată, Erich von Daniken scoate la lumină uluitoarea poveste a unui labirint subteran încă nedescoperit, despre care se spune că ar adăposti o imensă bibliotecă de panouri din aur.

Autorul aduce dovezi care demonstrează că biblioteca metalică are legături nu doar cu Cartea lui Enoch, dar şi cu mormonii, care au căutat-o decenii de-a rândul, crezând că ar conţine istoria strămoşilor lor.

 

O provocare intelectuală pentru cititori

Dar ce se poate spune despre misterioasele linii din deşertul Nazca, asemănătoare unor piste de aterizare atunci când sunt văzute de la înălţime? Arheologii susţin că nu sunt altceva decât nişte rute de procesiuni antice. „Mai gândiţi-vă!” spune von Daniken, scoţând la iveală date pe care arheologii nici măcar nu s-au gândit să le verifice.

„Istoria se înşală!” este o provocare intelectuală pentru cititori, o carte care încearcă să zdruncine unele convingeri înrădăcinate.

Fascinaţia de-o viaţă a lui Erich von Daniken faţă de vizitatorii extratereştri s-a materializat în anul 1968, odată cu bestsellerul „Amintiri despre viitor”, carte tradusă în 28 de limbi, care s-a vândut până acum în peste 63 de milioane de exemplare.

Erich von Daniken este preşedintele Asociaţiei pentru Arheologie, Astronautică şi Cercetare SETI şi scrie regulat articole pentru revista „Legendary Times”.

 

Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Erich von Daniken: ”Istoria se înşală!”.
 Vizualizări articol: 602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Erich von Daniken: ”Istoria se înşală!”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei