Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mar 2011 - Anul XVI, nr. 71 (4669)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fornaeff Dmitry Nicolaevici: „Metacontact”

Cartea prezintă activitatea comună a serviciilor secrete din Federaţia Rusă şi a savanţilor militari în domeniul tehnologiilor informaţional-energetice, printre care se află percepţia extrasenzorială sau/şi autohipnoza.

 

Metacontact - un fenomen inexplicabil pentru ştiinţa ortodoxă 

Ideea cărţii se bazează pe o serie de descrieri şi fapte, sistematizate şi adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru ştiinţa ortodoxă - metacontact - fenomen care constă în capacitatea extraordinară a omului, aflat în starea modificată de conştiinţă, de a obţine orice tip de informaţie, fără a intra în câmpurile informaţional-energetice ale Universului.

Originalitatea lucrării constă în faptul că materialele documentare, care stau la baza acestei cărţi, au fost oferite de către conducătorii departamentelor din fostul KGB al URSS şi de Serviciul de Securitate al Preşedintelui Boris Elţîn, Marele Stat Major al Ministerului de Interne a URSS şi Rusiei.

 

Cercetări privind studiul facultăţilor extraordinare ale oamenilor

La sfârşitul anilor 80, la ordinul conducătorilor statului au fost efectuate o serie de cercetări privind studiul facultăţilor extraordinare ale oamenilor pentru implicarea în cercetările privind asigurarea securităţii şi capacităţii de apărare a ţării.

În acest proiect au fost implicate mai mult de două sute de institute de cercetare ştiinţifică, institute de cercetare în domeniul militar şi cele mai bune grupuri de specialişti din sistemul de învăţământ superior din URSS şi, ulterior, din Federaţia Rusă, care au găsit răspunsul la problema care frământa toate serviciile speciale a celor mai dezvoltate ţări din lume.

 

Rezultatele obţinute rămân în continuare extrem de eficiente

Rapoartele experimentelor şi ale lucrărilor practice au fost sistematizate şi aprobate pentru utilizarea serviciilor de stat ruseşti.

În anul 2003 finanţarea acestor proiecte a fost sistată, dar rezultatele obţinute rămân în continuare extrem de eficiente.

Autorul cărţii, Fornaeff Dmitry Nicolaevici, a fost ofiţer superior KGB, însărcinat cu protecţia demnitarilor ruşi şi străini (Gorbaciov, Elţîn, Reagan, Ceauşescu, etc), în prezent este Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Gărzilor de Corp din Rusia.

 

Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fornaeff Dmitry Nicolaevici: „Metacontact”.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fornaeff Dmitry Nicolaevici: „Metacontact”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Pagina de carte

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei