Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 ian 2011 - Anul XVI, nr. 5 (4603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Olga Kharitidi: „Cercul Revelaţiei”

„Cercul Revelaţiei” este o carte uimitoare şi captivantă care povesteşte istoria extraordinară a unui drum spiritual foarte neobişnuit.

Este o carte pe care nici unul dintre cei care caută Adevărul nu o va lăsa din mână. O carte despre felul în care Universul, Conştiinţa sau oricum vreţi să numiţi Totul, ne lasă pe parcursul drumului nostru semne pe care să le putem înţelege şi de care să ne putem folosi în marea noastră căutare.

Este o carte despre realitatea de dincolo de minte, care este mai uluitoare şi mai magică decât orice ne-am putea închipui. Este o poveste adevărată.

 

Secretele străvechi ale magiei şi ale vindecării spirituale

Olga Kharitidi este un psihiatru care are îndrăzneala de a se lăsa purtată de lanţul sincronicităţilor, astfel încât ajunge ucenica unei femei şaman din munţii Altai şi astfel începe o aventură spirituală care îi va schimba viaţa.

Doctorul Olga Kharitidi pătrunde într-o lume stranie, magică şi uneori înspăimântătoare, dar care are darul de a o conduce către adevărata Cunoaştere care nu poate fi decât interioară.

Secretele străvechi ale magiei şi ale vindecării spirituale i se revelează pe rând, odată cu adevăruri mistice profunde, pe măsură ce pătrunde în lumea subtilă care-i devine accesibilă.

„Cercul Revelaţiei” nu este doar o odisee personală care se petrece într-o lume de vis, nu este doar o poveste despre lumile paralele în care trăiesc şamanii şi iniţiaţii, ci este o mărturisire despre puterea nelimitată a fiinţei umane, despre expansiunea dincolo de orice graniţe a Conştiinţei, despre enormele posibilităţi care stau adormite în fiecare dintre noi.

Povestea iniţierii acestui psihiatru este despre curajul de a lăsa în urmă tot ceea ce am fost învăţaţi că este adevărat despre Univers şi despre psihicul omenesc, pentru a putea vedea ceva cu mult mai mare care le cuprinde toate acestea: Spiritul.

 

O carte pe care n-o veţi uita uşor şi la care veţi reveni mereu

„Cercul Revelaţiei” este o carte la fel de importantă pentru căutătorii noului mileniu, precum au fost cărţile lui Carlos Castaneda pentru căutătorii anilor ’60.

O carte pe care n-o veţi uita uşor şi la care veţi reveni mereu.

Olga Kharitidi, medic specialist psihiatru, a studiat şamanismul şi tradiţiile autohtone siberiene într-o perioadă în care acestea erau interzise de statul sovietic şi le-a aplicat într-un spital siberian, combinându-le cu tehnicile psihiatrice clasice. A călătorit foarte mult în Siberia, Uzbekistan şi Kazahstan, urmând calea acestei înţelepciuni străvechi, care s-a răspândit din Siberia către Asia Centrală, Tibet şi Munţii Himalaya.

Acum ea se află în Statele Unite, transmiţând cunoştinţele ei despre înţelepciunea siberiană şi continuându-şi calea marcată de explorări şi descoperiri.

www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olga Kharitidi: „Cercul Revelaţiei”.
 Vizualizări articol: 2630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olga Kharitidi: „Cercul Revelaţiei”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei