Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Douăzeci de persoane din aparatul CSM nu şi-au depus declaraţiile de avere şi interese

Douăzeci de membri, judecători, procurori sau magistraţi asistenţi detaşaţi în aparat, personalul asimilat judecătorilor şi procurorilor, funcţionari publici şi grefieri detaşaţi în aparatul CSM nu şi-au depus, sau nu au depus în termen legal declaraţiile de avere şi de interese.

Potrivit informaţiilor publicate de CSM pe site-ul instituţiei, Daniela Pantazi Florica - judecător în cadrul CSM, detaşat la Judecătoria Oradea, Iulia Cristina Stănculescu - consilier juridic, asimilat judecătorilor şi procurorilor în cadrul CSM, Petre Lăzăroiu - fost membru CSM, Camelia Viviana Cimpoeru - CSM detaşat de la DIICOT Bucureşti nu şi-au depus declaraţiile de avere şi de interese.

Totodată, nu şi-au depus declaraţiile de avere în termenul legal Magdalena Lavinia Pătrăşcanu - judecător în cadrul CSM, detaşat la Judecătoria Medgidia, Carmen Vişan - procuror la CSM, detaşat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, Dan Victor Banu - şef serviciu, consilier juridic asimilat judecătorilor şi procurorilor în cadrul CSM, Alexandra Cristina Pera - consilier juridic asimilat în CSM.

În aceeaşi situaţie se află consilierii juridici Ecaterina Făsineanu, Floriniţa Ionescu, Cătălin Dumitru Putinei, Mihaela Urmuliţă, precum şi consilierul Matilda Maria Cristahe, referentul Emilia Mirela Călin, inspectorul CSM, judecător la Curtea de Apel Suceava, Constantin Arcu şi grefierul Viorica Olaru.

Pe lista celor care au depăşit termenul prevăzut de lege pentru depunerea declaraţiilor de avere se numără şi fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu (ca membru al Executivului, declaraţia este publicată pe site-ul Guvernului) şi inspectorii Mihai Banciu - procuror detaşat la CSM de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, Marian Liţă - procuror detaşat la CSM de la PICCJ şi Anton Răşcanu - procuror detaşat la CSM de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Douăzeci de persoane din aparatul CSM nu şi-au depus declaraţiile de avere şi interese.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Douăzeci de persoane din aparatul CSM nu şi-au depus declaraţiile de avere şi interese0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei