Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adrian Cioroianu renunţă la candidatura pentru Senat

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Adrian Cioroianu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că nu va mai candida pentru Senat, la toamnă, şi analizează posibilitatea de a candida anul viitor pentru Parlamentul European.

"Cred că e de datoria celui care conduce să ia unele decizii de acest fel în situaţii de criză. Noi avem câteva locuri care aveau mai mulţi candidaţi potenţiali, avem şi dorinţa de a ajuta PNŢCD şi am primit în partid un om de încredere. M-am gândit că o soluţie potrivită ar fi acea de a lăsa acest colegiu pentru Senat domnului Nicolae Robu (rectorul Universităţii Politehnica – n.r.), urmând ca locul lăsat liber să rămână altor colegi", a spus Cioroianu.

Adrian Cioroianu a afirmat că a primit şi o invitaţie de a se implica într-un proiect de televiziune, la Bucureşti, dar se gândeşte să candideze pentru Parlamentul European.

"Analizez posibilitatea de a candida pentru Parlamentul European, am mulţi prieteni acolo şi cred că am experienţă pentru un astfel de loc. De asemenea, am primit o ofertă de a mă implica într-un proiect de televiziune. Voi analiza aceste situaţii", a mai spus Cioroianu.

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Adrian Cioroianu, anunţa, în iulie, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile din toamnă pentru un post de senator într-un colegiu din Timişoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Cioroianu renunţă la candidatura pentru Senat.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Cioroianu renunţă la candidatura pentru Senat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei