Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 aug 2008 - Anul XIII, nr. 195 (3876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Năstase: Eu nu demisionez, să-şi dea demisia Traian Băsescu

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, luni seară, la Antena 3, că nu demisionează din Parlament, întrucât aceasta ar echivala cu recunoaşterea "mizeriilor" care i-au fost făcute în ultimii ani şi a apreciat că Traian Băsescu este cel care ar trebui să demisioneze.

Năstase a susţinut că Traian Băsescu este cel care ar trebui să îşi dea demisia, întrucât beneficiază de "imunitate absolută", el arătând că nu va demisiona din Parlament, întrucât dosarele sale sunt unele "politice".

"De ce demisia? Pentru ce? Să-şi dea demisia Traian Băsescu, care chiar are imunitate absolută. El chiar dacă se urcă beat la volan, ceea ce i s-ar putea întâmpla, şi calcă pe cineva pe trecerea de pietoni, nu răspunde penal de nici un fel, are imunitate absolută", a arătat fostul premier.

El a susţinut că o eventuală demisie a sa ar echivala cu recunoaşterea tuturor "mizeriilor" care i-au fost făcute în ultimii patru ani.

"Demisia ar însemna să abdic de la ceea ce am spus ani de zile, să intru în scenariul pe care îl desenează Traian Băsescu şi Cezar Preda şi alţi tipi de la el din partid. În nici un caz", a subliniat Năstase.

 

Are o strategie diferită de a lui Mitrea

Fostul premier a făcut, totodată, o paralelă între situaţia sa şi cea a lui Miron Mitrea, care a anunţat că demisionează din Parlament.

"Miron Mitrea are în mod evident o altă strategie. El şi-a construit strategia individuală, personală, într-un anumit fel. În ultimii patru ani Miron Mitrea nu l-a atacat niciodată pe Traian Băsescu. El (Mitrea, n.r.) şi-a asumat mai curând un rol tehnic, în cadrul partidului, de organizator. El (Mitrea, n.r.) nu şi-a propus să candideze la Preşedinţia României. Şi atunci, el (Mitrea, n.r.) s-a gândit, şi are dreptate, pentru povestea asta a lui, e mai uşor de rezolvat în acest mod, poate", a precizat Năstase.

El a precizat, de asemenea, că în cazul său nu este vorba de o singură "operaţiune".

"Eu am arătat că la mine nu este vorba de o singură operaţiune. Sunt zeci de chestiuni care au fost pornite, şi nu de acum, ci din 2001, care încearcă, într-un fel, să mă ţină la colţ. Pentru ce să-mi dau demisia? Să-şi dea demisia Traian Băsescu. Are de rezolvat dosarul Flota, casa din Mihăileanu. Are ce să facă!", a arătat Adrian Năstase.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, săptămâna trecută, că democrat-liberalii îi cer lui Adrian Năstase să demisioneze din Parlament, pentru ca acesta să poată veni în faţa justiţiei ca orice cetăţean, menţionând că Năstase nu are un dosar politic, aşa cum susţine acesta.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Eu nu demisionez, să-şi dea demisia Traian Băsescu.
 Vizualizări articol: 398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: Eu nu demisionez, să-şi dea demisia Traian Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei