Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Linia fierbinte

Băsescu şi-a popularizat numărul de telefon al hot-line-ului

Preşedintele Traian Băsescu şi-a popularizat, ieri, la Radio România Actualităţi, hot-line-ul pe care l-a înfiinţat, repetând de trei ori numărul de telefon la care populaţia poate asculta, în campanie, mesajele sale legate de votul uninominal şi reformarea clasei politice.

Băsescu a repetat numărul de trei ori, în timpul emisiunii "Ziua şi evenimentul" la care a participat, ieri dimineaţă, la RRA.

El a precizat că populaţia îi poate adresa întrebări la numărul respectiv de telefon pe teme strict legate de votul uninominal şi reformarea clasei politice.

Şeful statului şi-a înfiinţat un "hotline", unde populaţia îi poate asculta - la "tarif normal", potrivit site-ului basescu.ro - mesajele despre referendum, uninominal şi clasa politică.

La numărul prezentat de Băsescu răspunde un robot cu vocea preşedintelui, care îl întâmpină pe cel care a sunat cu următorul mesaj: "Bună ziua. Sunt Traian Băsescu, preşedintele României. Te chem să facem curăţenie! Am ales acest mod de a-ţi vorbi pentru că vreau să afli direct de la mine de ce este nevoie de un referendum pentru votul uninominal. Sunt lucruri care te privesc personal şi care îţi vor influenţa viaţa".

Tasta 5.

După această introducere, Băsescu dă instrucţiuni, asemenea operatorilor din telefonia mobilă: "Apasă pe 1 ca să afli ce este votul uninominal. Pe 2, pentru a afla de ce este important pentru tine referendumul din 25 noiembrie. Pe 3, ca să înţelegi ce stă în puterea ta să faci şi pe 4 – pentru a afla despre alegerile europarlamentare, ce se vor desfăşura în aceeaşi zi cu referendumul. Dacă vrei să-mi laşi un mesaj, apasă, te rog, pe 5".

PD a trimis ziariştilor, joi seară, mesaje pe telefoanele mobile cu următorul conţinut: "Dacă n-ai adormit, sună la 0316206200! Nu e o farsă, e o ştire".

Campania preşedintelui pentru referendum se desfăşoară sub sloganul "Hai la Curăţenie!".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu şi-a popularizat numărul de telefon al hot-line-ului.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu şi-a popularizat numărul de telefon al hot-line-ului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei