Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 oct 2007 - Anul XII, nr. 254 (3629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Sute de şoferi băuţi la volan prinşi într-o razie naţională

"

Câteva sute de şoferi care s-au suit băuţi la volan s-au ales cu dosare penale sau au rămas fără permise de conducere în timpul unei razii de amploare organizată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la nivel naţional, de Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul IGPR.

Acţiunea - înscrisă în campania naţională de prevenire a accidentelor grave de circulaţie denumită "Stop accidentelor rutiere! Viaţa are prioritate!" - a vizat, în special, depistarea şoferilor care îşi conduc maşinile pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Razia - organizată simultan în localităţi din majoritatea judeţelor ţării - a avut rezultate îngrijorătoare, potrivit Poliţiei Rutiere: sute de şoferi au fost prinşi băuţi la volan.

Începând de la ora 22 şi până către dimineaţă, echipajele Poliţiei Rutiere au organizat filtre în zonele unde au avut loc, în ultima perioadă, incidente rutiere.

În timpul raziei, câteva sute de şoferi au fost prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii i-au sancţionat potrivit legii: amendă de la 9 la 20 de puncte şi reţinerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile, iar, în unele cazuri, şoferii s-au ales cu dosare penale din cauza concentraţiei prea mare de alcool în sânge.

Acţiuni de amploare au avut loc în Bucureşti, Ilfov, Vâlcea şi Dolj, unde s-au reţinut peste o sută de permise, s-au întocmit 12 dosare penale şi s-au dat amenzi care însumează peste 60.000 de lei.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de şoferi băuţi la volan prinşi într-o razie naţională.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de şoferi băuţi la volan prinşi într-o razie naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din National

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei