Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 297 (5504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Heidi Klum a cumpărat şase brazi de Crăciun

Top-modelul german Heidi Klum a declarat într-un interviu că a cumpărat câte un brad de Crăciun pentru fiecare dintre cei patru copii ai ei şi doi brazi pentru ea.

"Anul acesta, este prima oară când copiii au propriul brad în camera lor. Sunt o mulţime de brazi, ştiu. Ne făceau fotografii când am plecat şi se uitau la noi de parcă ar fi vrut să spună: «O, Doamne, au cumpărat toată pădurea. Dar asta se întâmplă pentru că am atâţia copii!»", a declarat Heidi Klum pentru revista People, citată de contactmusic.com.

Heidi Klum, care are o relaţie cu bodyguardul ei, Martin Kirsten, a afirmat că, anul acesta, a cumpărat copiilor ei monocicluri de Crăciun.

Aceasta a mai dezvăluit ce anume i-ar plăcea să primească de Crăciun: "Îmi plac obiectele de artă şi obiectele handmade şi ador când copiii mei le confecţionează pentru mine. La etajul al doilea al casei, un perete întreg este plin cu creaţiile lor."

Heidi Klum, devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani pe primele cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model". Recent, Heidi Klum a devenit membră în juriul emisiunii-concurs "America's Got Talent", de pe postul NBC.

Heidi Klum a fost căsătorită cu cântăreţul Seal, de care a divorţat în 2012, după şapte ani de căsnicie. Cei doi au împreună trei copii - Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani. Top-modelul mai are o fiică, Leni, în vârstă de 9 ani, dintr-o căsnicie anterioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Heidi Klum a cumpărat şase brazi de Crăciun.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heidi Klum a cumpărat şase brazi de Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei