Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 296 (5503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cristina Ţopescu revine în televiziune, într-o emisiune la Antena 3

Jurnalista Cristina Ţopescu va reveni în televiziune într-o nouă emisiune - "Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu" -, care va fi difuzată începând de sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena 3.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Antena 3, producţia "Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu" îşi propune să prezinte telespectatorilor, timp de o oră, noi perspective ale ştirilor săptămânii, detalii inedite la care publicul nu are acces, valenţe trecute cu vederea în tumultul şi agitaţia generate de acoperirea în regim de breaking news a ştirilor respective.

"Întotdeauna, de câte ori am făcut o ştire, am avut sentimentul că ar mai fi fost atâtea de spus. Am cultul detaliului (poate prea mult uneori), nu scriu foarte concis (filoloagă fiind), aşa că facerea unei ştiri a fost pentru mine, de cele mai multe ori, o mică «suferinţă». Nu aveam timp să intru în profunzimea ei, să mă duc la cauze şi nici la efecte, cu toate faţetele lor. Ei, acum, îmi văd visul cu ochii! Pot face materiale mai lungi în emisiunea «Dincolo de ştiri» decât atât cât pot să fac într-un jurnal de ştiri. Emisiunea mea va include reportaje, filmate şi scrise de mine, montate de producătoarea mea, Ruxandra Olteanu. Filmate în sensul că eu merg pe teren şi le fac, pentru că imaginea sigur că e semnată de colegii mei, cameramanii, al căror rol în această emisiune este extrem de important. Voi avea şi invitaţi în platou, va exista deci şi segmentul de talk-show", a declarat Cristina Ţopescu.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii televiziunii Antena 3 au declarat că, miercuri seară, Cristina Ţopescu s-a retras din PSD "şi a ales să revină la marea sa pasiune, televiziunea, jurnalismul".

Cristina Ţopescu a confirmat, pentru MEDIAFAX, că s-a retras din PSD, precizând că revenirea sa în postura de jurnalist este incompatibilă cu calitatea de membru de partid.

Emisiunea "Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu" va putea fi urmărită live şi pe antena3.ro şi, înregistrată, pe AntenaPlay.

Jurnalista Cristina Ţopescu s-a înscris în PSD în aprilie, anunţul fiind făcut pe 19 aprilie, la Congresul partidului, de preşedintele Organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb.

Ulterior, reprezentanţii Prima TV au anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că Prima TV şi Cristina Ţopescu au încetat colaborarea după 12 ani. La Prima TV, Cristina Ţopescu prezenta "Focus", principala emisiune de ştiri a televiziunii, dar şi "Verde-n faţă", un talk-show despre problemele societăţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristina Ţopescu revine în televiziune, într-o emisiune la Antena 3.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cristina Ţopescu revine în televiziune, într-o emisiune la Antena 31.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei