Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 291 (5498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Erykah Badu a devenit noua imagine a casei Givenchy

Cântăreaţa R&B Erykah Badu a fost desemnată noua imagine oficială a casei de modă Givenchy.

Cântăreaţa americană, în vârstă de 42 de ani, va fi imaginea oficială a colecţiei de primăvară 2014 ce va fi lansată de prestigioasa casă pariziană, informează contactmusic.com.

Riccardo Tisci, directorul de creaţie de la Givenchy, a lăudat-o pe Erykah Badu pentru stilul ei unic, spunând că artista americană a reprezentat o alegere evidentă pentru noua colecţie Givenchy, care va reprezenta o combinaţie de influenţe africane şi japoneze.

"Erykah este o legendă. Ceea ce vreau să fac alături de echipa de publicitate este asta: să răspândim dragoste. Sunt deja trei sezoane de când am angajat persoane care exprimă anumite lucruri - sunt artişti mari sau femei frumoase sau femei elegante sau modele în care eu cred cu adevărat. E un fel de portofoliu de familie", a declarat Riccardo Tisci pentru Style.com.

"Erykah este una dintre cele mai elegante femei pe care le-am cunoscut în toată viaţa mea", a adăugat el.

Decizia lui Riccardo Tisci de a o angaja pe Erykah Badu a fost luată într-o perioadă în care designerii de top din universul modei sunt criticaţi pentru faptul că folosesc prea puţine modele de culoare în prezentările de modă şi în campaniile publicitare ale principalelor case de modă.

Riccardo Tisci spune că, prin alegerea artistei americane drept imagine a noii sale colecţii, casa Givenchy a demonstrat încă o dată faptul că se mândreşte să lucreze cu femei din lumea întreagă, indiferent de rasele şi etniile din care provin acestea.

Erica Abi Wright, născută pe 26 februarie 1971 şi cunoscută sub numele de scenă Erykah Badu, este o cântăreaţă, producătoare muzicală şi actriţă americană. Stilul ei include elemente de R&B, hip-hop şi jazz şi a contribuit la impunerea genului neo-soul. De altfel, Erykah Badu, comparată adeseori cu legendara cântăreaţă de jazz Billie Holiday pentru sensibilitatea vocii şi a pieselor sale, este supranumită "prima doamnă a muzicii neo-soul" sau "regina muzicii neo-soul".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Erykah Badu a devenit noua imagine a casei Givenchy.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erykah Badu a devenit noua imagine a casei Givenchy0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei