Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 287 (5494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Toya Jackson s-a căsătorit la vârsta de 57 de ani

La Toya Jackson, sora cea mare a regretatului cântăreţ Michael Jackson, s-a căsătorit vineri cu partenerul său de viaţă, Jeffre Phillips.

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 57 de ani s-a căsătorit cu Jeffre Phillips, care îi este prieten apropiat de mai mulţi ani, dar şi partener de business, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Los Angeles, informează contactmusic.com.

La eveniment au participat mama artistei, Katherine Jackson, dar şi nepotul ei Prince, unul dintre copiii lui Michael Jackson, conform site-ului RadarOnline.com.

Jeffre Phillips a cerut-o în căsătorie pe La Toya Jackson chiar în reality show-ul "Life with La Toya", pe care La Toya Jackson îl realizează la televiziunea americană Oprah Winfrey Network (OWN). O sursă a declarat însă pentru revista The National Enquirer că cei doi au o relaţie de mai mulţi ani.

Phillips a vorbit despre relaţia sa de prietenie cu La Toya într-un interviu acordat The Daily Beast, după cum precizează dailymail.co.uk.

"I-am cunoscut pe toţi din familia ei înainte să o cunosc pe ea. Îi ştiam pe Michael şi pe Jermaine şi pe toţi ceilalţi înainte să o întâlnesc pe La Toya şi ca să fiu sincer credeam că era o ciudată. Apoi am cunoscut-o şi am descoperit cât de deşteaptă şi de talentată era şi am devenit imediat prieteni", a spus Jeffre Phillips.

La Toya Jacksona mai fost căsătorită cu Jack Gordon. Cei doi s-au căsătorit în 1989. Cântăreaţa a declarat în 2011 că mariajul ei cu Jack Gordon, care i-a fost şi manager până la decesul acestuia, în 2005, a fost unul "forţat", iar fostul ei soţ o abuza şi dorea să o izoleze de prieteni şi de familie.

La Toya Jacksona lansat, în 2011, cartea "Starting Over", un volum de memorii care include opiniile, gândurile şi sentimentele artistei referitoare la moartea fratelui ei.

Din aprilie 2013, La Toya are propria sa emisiune - "Life with La Toya" -, un reality show difuzat de reţeaua de televiziune OWN.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Toya Jackson s-a căsătorit la vârsta de 57 de ani.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Toya Jackson s-a căsătorit la vârsta de 57 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei