Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 286 (5493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Care a fost cauza morţii lui Paul Walker

Autopsia lui Paul Walker, starul seriei "Furios şi iute", a relevat cauza morţii actorului. O autopsie a prietenului şi consilierului financiar al lui Paul Walker, Roger Rodas, care se afla la volan în momentul în care autoturismul Porsche Carrera GT a intrat în copac, a fost şi ea efectuată.

Paul Walker ar fi putut supravieţui iniţial accidentului de maşină dacă automobilul Porsche Carrera GT în care se afla nu ar fi luat foc. Starul din "Furios şi iute" nu a murit în urma impactului, ci decesul a fost survenit în urma traumatismelor suferite şi a rănilor cauzate de flăcări, informeazăCNN.

Efectul combinat al leziunilor traumatice şi termice a produs decesul lui Paul Walker, se arată în raportul preliminar al autopsiei efectuate de Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles.

Prietenul lui Paul Walker, Roger Rodas, care conducea maşina în momentul accidentului, a murit în urma "multiplelor leziuni traumatice", arată raportul autopsiei fostului pilot de curse. Raportul nu specifică însă dacă Rodas era încă viu în momentul în care autoturismul a luat foc.

Autopsiile lui Paul Walker şi Roger Rodas nu au fost efectuate de către acelaşi medic, ceea ce ar putea însemna că decesele celor doi ar fi putut să nu fie în mod semnificativ diferite, a susţinut asistentul-şef al Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles, Ed Winter, citat de CNN. 

Raportul complet al autopsiei lui Paul Walker şi a lui Roger Rodas va fi făcut public în câteva săptămâni.

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sâmbătă după-amiază (ora locală), într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care a fost cauza morţii lui Paul Walker.
 Vizualizări articol: 2249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Care a fost cauza morţii lui Paul Walker0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei