Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 284 (5491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mama cântăreţului Michael Jackson va face recurs la procesul intentat companiei AEG

Katherine Jackson, mama cântăreţului Michael Jackson, a depus o cerere în justiţie în care solicită ca promotorul muzical AEG, absolvit, în octombrie, de orice responsabilitate pentru moartea fiului ei, să fie rejudecat, a anunţat presa americană.

În cererea depusă, luni, la Curtea Superioară din Los Angeles, Katherine Jackson, în vârstă de 83 de ani, spune că decizia luată de juriu în octombrie, după un proces care a durat cinci luni, conţine "erori judiciare" şi că o serie de dovezi noi ar trebui luate în considerare.

Această cerere de iniţiere a unui recurs va fi examinată de justiţia americană.

Katherine Jackson a cerut de la AEG despăgubiri de 85 milioane de dolari pentru suferinţele suportate de fiecare dintre cei trei copii ai megastarului şi alte despăgubiri financiare de 1,6 miliarde de dolari. Ea consideră că acest promotor muzical a neglijat starea de sănătate a cântăreţului în timpul repetiţiilor efectuate de acesta pentru seria de 50 de concerte din turneul "This Is It". După părerea ei, AEG a dat dovadă de neglijenţă angajându-l pe medicul Conrad Murray, condamnat în 2011 la patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară, eliberat apoi pentru bună purtare, pe 28 octombrie 2013.

Timp de cinci luni, pe durata unui proces-fluviu, acuzarea a încercat să demonstreze că AEG, orbită de profiturile uriaşe pe care urma să le obţină, "a închis ochii" în faţa dependenţei lui Michael Jackson de medicamente şi a sănătăţii fragile a starului. AEG a răspuns de fiecare dată spunând că nu l-a angajat pe Conrad Murray şi că grupul nu se face vinovat de faptele şi acţiunile acestuia.

În privinţa acestui aspect, juriul a dat dreptate familiei Jackson, ajungând la concluzia că medicul Murray a fost într-adevăr angajat de compania AEG. Însă, la acuzaţia potrivit căreia medicul era incompetent, juriul a dat un răspuns negativ, absolvind astfel de orice responsabilitate compania AEG.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama cântăreţului Michael Jackson va face recurs la procesul intentat companiei AEG.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mama cântăreţului Michael Jackson va face recurs la procesul intentat companiei AEG0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei