Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 283 (5490)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Halle Berry va produce o miniserie TV despre Hannibal

Actriţa americană Halle Berry va produce o miniserie TV despre Hannibal, un celebru lider militar african din antichitate.

Halle Berry va colabora cu postul de televiziune History şi cu directorii companiei de producţie AE Studios pentru a adapta povestea celebrului general african pentru micul ecran, informeazăfemalefirst.co.uk.

"Hannibal nu a fost doar cel mai mare general african care a trăit vreodată, ci ar putea fi considerat cel mai mare general din toate timpurile. Punct. Povestea lui reprezintă o călătorie complexă şi captivantă, iar eu sunt încântată să pornesc acest proiect cu partenerii de la postul History", a declarat Halle Berry.

Acest proiect de televiziune va prezenta viaţa renumitului general, începând cu copilăria acestuia petrecută în Cartagina şi continuând cu reuşitele acestuia din Al Doilea Război Punic, în timpul căruia Hannibal şi-a condus poporul cartaginez împotriva Romei.

Actorul Alexander Siddig l-a interpretat anterior pe Hannibal pe micul ecran, iar Victore Mature a jucat rolul generalului cartaginez pe marele ecran în 1959. Totodată, actorul Vin Diesel încearcă de mulţi ani să demareze filmările pentru un nou proiect cinematografic despre viaţa lui Hannibal.

Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie pentru rol principal.

Halle Berry este una dintre actriţele cele mai bine plătite de la Hollywood şi se implică adeseori în producţia filmelor în care este distribuită. Actriţa americană este şi una dintre imaginile oficiale ale brandului Revlon.

Înainte de a deveni actriţă, Halle Berry a participat la câteva concursuri de frumuseţe şi a ieşit pe locul al doilea la concursul Miss USA din 1986 şi pe locul al şaselea la concursul Miss World din acel an. A devenit cunoscută cu rolul din filmul "Boomerang" (1992) şi a confirmat aşteptările criticilor de specialitate cu rolurile din "The Flintstones" (1994) şi "Bulworth" (1998). Pe lângă Oscarul câştigat în 2002, Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza "X-Men", "Swordfish" (2001) şi "Die Another Day" (2002). Actriţa a regăsit succesul de odinioară şi în anii 2010, cu filmele "Cloud Atlas" (2012) şi "The Call" (2012).

Halle Berry a câştigat însă şi o Zmeură de Aur pentru cea mai proastă interpretare feminină în 2005, pentru rolul din "Catwoman", şi este una dintre puţinele actriţe de la Hollywood care s-au prezentat la ceremonie pentru a-şi ridica în persoană acest trofeu deloc invidiat.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Halle Berry va produce o miniserie TV despre Hannibal.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Halle Berry va produce o miniserie TV despre Hannibal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei