Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 282 (5489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adolescenta română Ramona Suliţă, pe locul al cincilea în finala "Belgium's Got Talent"

Românca Ramona Suliţă, în vârstă de 14 ani, s-a situat pe locul al cincilea în finala competiţiei "Belgienii au talent/ Belgium's Got Talent", care a fost difuzată duminică seară la televiziunea RTL-TVi.

În finala "Belgium's Got Talent", Ramona a interpretat melodia "S'il suffisait d'aimer" a cântăreţei Celine Dion, potrivit site-ului competiţiei.

Interpretarea Ramonei a fost foarte emoţionantă şi apreciată de cei trei juraţi, Maureen Dor, Carlos Vaquera şi Paul Ambach.

La finalul melodiei, Ramona a izbucnit în lacrimi. "Forţa acestei tinere provine din dulcea sa fragilitate", se spune pe site-ul competiţiei despre adolescenta română.

Ramona s-a luptat în marea finală a competiţiei cu Chris Watson, Gaëlle Lacroix, Fabian Le Castel, Les Happy Brothers, Voice of Angels, Junbox şi Attention Jongleurs.

Marele câştigător al finalei "Belgium's Got Talent" a fost cântăreţul Junbox.

Ramona are 14 ani şi este originară din Paşcani. Cântă de la vârsta de 3 ani şi a dorit să îşi etaleze pasiunea la "Belgium's Got Talent".

Talentul său a fost descoperit pe când avea 4 ani, de mama sa. Ulterior, ea s-a înscris la un curs de canto. A participat la mai multe competiţii muzicale în România şi a reuşit să câştige două premii la concursuri de interpretare a capella. După ce s-a mutat în Belgia, Ramona a participat la concursul "Disney Channel Talent", unde a reuşit să ajungă până în semifinală.

"Muzica este viaţa mea, pentru mine reprezintă totul", spune Ramona pe site-ul competiţiei. Ea este caracterizată ca fiind o persoană care nu renunţă niciodată la visele sale şi vrea să arate publicului că totul este posibil.

În ceea ce priveşte viitorul său, Ramona a spus: "Muzica mă face să simt că trăiesc. Dacă visul meu nu se va realiza, voi continua să fac muzică şi să postez coveruri pe YouTube".

În paralel cu cariera muzicală, Ramona îşi doreşte să urmeze o facultate de jurnalism, acesta fiind un alt domeniu care o pasionează.

"Belgium's Got Talent" ("la Belgique a du talent") este o emisiune-concurs francofonă, produsă de compania FremantleMedia şi difuzată de televiziunea. Această emisiune are la bază formatul britanic "Britain's Got Talent", creat de Simon Cowell.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescenta română Ramona Suliţă, pe locul al cincilea în finala "Belgium's Got Talent".
 Vizualizări articol: 1042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Adolescenta română Ramona Suliţă, pe locul al cincilea în finala "Belgium's Got Talent"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei