Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 258 (5465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oana Cuzino, personalitatea media din domeniul medical în care românii au cea mai mare încredere

Oana Cuzino este personalitatea media din domeniul medical în care românii au cea mai mare încredere, ea fiind urmată de Gheorghe Mencinicopschi şi de Constantin Ionescu Târgovişte, relevă un studiu realizat la comanda Institutului Aspen România.

Medicul Oana Cuzino se situează pe primul loc în topul încrederii în personalităţile publice aparţinând domeniului medical, cu 27% din opţiuni, iar prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi şi prof. dr. Constantin Ionescu Târgovişte au 16%, respectiv 3 %.

Conform autorilor studiului, o explicaţie a plasării Oanei Cuzino pe această poziţie o reprezintă pe de-o parte expertiza sa – medic primar, doctor în medicină, iar pe de alta, oferirea constantă de sfaturi medicale: de 12 ani la TV - în emisiunea "Ce se întâmplă doctore?" - şi de 8 ani în presa scrisă, ca director editorial al revistei "Ce se întâmplă doctore?".

Studiul a fost realizat de Exact Cercetare şi Consultanţă, în colaborare cu Link Resource la comanda Institutului Aspen România şi prezentat presei cu ocazia Bucharest Forum/Healthcare.

Acesta este cel de-al treilea val al studiului, care a fost realizat pentru prima dată în luna februarie 2013, în timp ce cel de-al doilea val de informaţii a fost public în luna septembrie a acestui an.

Universul cercetării a fost reprezentat de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 70 de ani, rezidente în mediul urban. Volumul eşantionului a fost de 1002 respondenţi, care au răspuns la chestionarul Exact Cercetare şi Consultanţă, administrat pe internet. Respondenţii au fost selectaţi aleatoriu din panelul Exact Cercetare și Consultanţă, care conţine 20.000 de respondenţi. Culegerea datelor a fost realizată în intervalul 22-29 Octombrie 2013. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oana Cuzino, personalitatea media din domeniul medical în care românii au cea mai mare încredere.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oana Cuzino, personalitatea media din domeniul medical în care românii au cea mai mare încredere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei