Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 256 (5463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Keith Urban şi Nicole Kidman îşi trimit mesaje sexy când sunt departe unul de altul

Cântăreţul Keith Urban, căsătorit de şapte ani cu actriţa Nicole Kidman, a dezvăluit în cadrul emisiunii "Ellen DeGeneres Show" din 28 octombrie că el şi soţia lui şi-au trimis sms-uri sexy când erau departe unul de altul, informează contactmusic.com.

În prezent, Keith Urban este jurat în emisiunea "American Idol" şi are programate mai multe concerte în America de Nord, în timp ce Nicole Kidman este la Londra împreună cu cei doi copii ai cuplului, unde lucrează la următorul ei film.

Întrebat de Ellen DeGeneres în ce mod reuşesc să treacă peste momentele în care cei doi soţi trăiesc la mare distanţă unul de celălalt, Keith Urban a mărturisit că au fost perioade în care i-a trimis soţiei "unul dintre acele mesaje însoţite de fotografie (cu cei doi pe covorul roşu, n.red.)" şi că a fost vorba despre "un simpatic mesaj sexy". Totuşi, cântăreţul a precizat că în prezent cei doi nu îşi mai scriu mesaje sau e-mailuri, ci doar "adoră să vorbească la telefon".

Nicole Kidman s-a căsătorit cu solistul de muzică country Keith Urban pe 25 iunie 2006. Cuplul are două fetiţe, Sunday Rose, născută în 2008, şi Faith Margaret, născută în decembrie 2010 de o mamă surogat.

Actriţa în vârstă de 43 de ani a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise din 1990, acesta cerând divorţul în 2001. Nicole Kidman şi Tom Cruise au adoptat doi copii: Connor şi Isabella.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji mai fac fetele" (1998), alături de Sandra Bullock. În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).

Keith Urban, în vârstă de 46 de ani, este un apreciat cântăreţ de muzică country, care a fost recompensat cu numeroase premii, printre care şi patru Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Keith Urban şi Nicole Kidman îşi trimit mesaje sexy când sunt departe unul de altul.
 Vizualizări articol: 730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keith Urban şi Nicole Kidman îşi trimit mesaje sexy când sunt departe unul de altul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei