Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 253 (5460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapperul 50 Cent, condamnat la 3 ani de libertate condiţionată

Rapperul american 50 Cent a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată şi 30 de zile de muncă în serviciul comunităţii, în urma procesului în care a fost judecat pentru agresarea iubitei sale şi vandalism, informează Reuters.

50 Cent, pe numele său adevărat Curtis Jackson, a pledat vinovat la acuzaţia de vandalism, în timp ce procuratura americană a renunţat la alte trei capete de acuzare privitoare la distrugere şi violenţă conjugală, potrivit unui purtător de cuvânt al Tribunalului Superior din Los Angeles.

Rapperul american a fost acuzat că, în luna iunie, a spart uşa apartamentului fostei sale iubite, fotomodelul Daphne Narvaez, din cartierul Toluca Lake din Los Angeles, după care a început să îşi lovească iubita şi să distrugă mobila, candelabrul şi televizorul.

Daphne Narvaez spune că este mama celui de-al doilea copil al rapperului 50 Cent, deşi acesta şi-a recunoscut oficial un singur copil - un fiu - până în prezent.

50 Cent trebuie să mai plătească suma de 7.100 de dolari ca despăgubiri şi o amendă de 2.390 de dolari, iar avocatul rapperului a menţionat că acesta va urma şi şedinţe de consiliere psihologică

În luna august, 50 Cent ar fi riscat o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 46.000 de dolari, dacă ar fi fost găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare, dar, după ce a pledat nevinovat, acesta a acceptat să facă o înţelegere cu procuratura.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapperul 50 Cent, condamnat la 3 ani de libertate condiţionată.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapperul 50 Cent, condamnat la 3 ani de libertate condiţionată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei