Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 246 (5453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce a făcut bungee jumping de pe cea mai înaltă clădire din emisfera sudică

Cântăreaţa americană Beyonce a făcut bungee jumping, vineri, de pe clădirea Sky Tower din oraşul Auckland din Noua Zeelandă, considerată cea mai înaltă construcţie din emisfera sudică, informează contactmusic.com.

Artista americană, ce are o fiică în vârstă de 22 de luni, Blue Ivy Carter, cu soţul ei, rapperul Jay-Z, a sărit de două ori de pe Sky Tower din Auckland, cu doar câteva ore înainte de a susţine, vineri seară, un concert în capitala acestei ţări.

O sursă prezentă în acea clădire, un renumit obiectiv turistic, spune că a fost şocată să o vadă pe vedeta americană, în vârstă de 32 de ani, sosind neanunţată alături de bodyguarzii ei, în jurul orei locale 10.30.

"Şi-a schimbat hainele în echipamentul de bungee jumping într-o cameră şi apoi a fost condusă cu ascensorul direct pe acoperiş. A fost dificil să o văd când s-a întors, pentru că avea foarte mulţi bodyguarzi cu ea. Totul s-a întâmplat foarte repede, iar administratorii turnului au ţinut această vizită în secret, pentru că nu au dorit să se afle şi nu au dorit să rişte ca o mulţime de fani să se adune în faţa clădirii pentru a privi acele salturi. A făcut toate aceste lucruri trecând aparent neobservată", a dezvăluit acea sursă pentru publicaţia Herald on Sunday.

Beyonce a apreciat atât de mult primul salt, încât a cerut imediat permisiunea de a sări şi a doua oară.

Apoi, artista "a dispărut din clădire la fel de repede cum a ajuns".

Cântăreaţa a postat apoi pe contul ei de pe platforma Instagram o fotografie care o prezintă în timp ce se pregătea pentru acel salt de pe Sky Tower, o clădire ce are o înălţime de 328 de metri, considerată cea mai înaltă clădire din emisfera sudică.

Beyonce susţine în această perioadă un turneu mondial, "Mrs. Carter Show", ajuns în Noua Zeelandă şi Australia, care se va încheia cu un concert la New York pe 22 decembrie.

Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce a făcut bungee jumping de pe cea mai înaltă clădire din emisfera sudică.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce a făcut bungee jumping de pe cea mai înaltă clădire din emisfera sudică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei