Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 242 (5449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Whoopi Goldberg devine "super-erou" de benzi desenate

Actriţa americană Whoopi Goldberg va deveni un "super-erou" de benzi desenate într-un nou proiect de animaţie.

Actriţa a participat la New York Comic Con, un eveniment organizat la sfârşitul săptămânii trecute la New York, unde a discutat cu reprezentanţii industriei cinematografice, dar şi cu fanii ei, despre acest proiect inspirat din universul benzilor desenate. Whoopi Goldberg a spus cu această ocazie că speră ca noul ei rol să ofere tinerilor cititori şi tinerilor spectatori o imagine realistă despre femeile trecute de prima tinereţe, informează femalefirst.co.uk.

"Am ales un volum de benzi desenate pe care sper să îl şi ecranizez. Am fost o admiratoare a benzilor desenate toată viaţa mea. Ceea ce nu vezi însă în aceste volume de benzi desenate sunt femeile super-eroi, femeile din acest volum au cel mult 12 ani şi nimic nu se mişcă în acest domeniu. Aşadar, lucrez la un proiect care vrea să schimbe acest lucru. Voi juca un super-erou", a precizat actriţa americană.

Whoopi Goldberg nu este prima vedetă care îşi va dezvolta propria serie de volume de benzi desenate. Rockerul Al Jourgensen îşi va lansa şi el propriul volum de benzi desenate, iar actriţa Alyssa Milano, cântăreţul Darryl McDaniels - membru al grupului RUN-D.M.C.- şi cântăreţul Wayne Coyne şi-au lansat deja propriile volume grafice.

Whoopi Goldberg, pe numele ei real Caryn Elaine Johnson, s-a născut în New York pe 13 noiembrie 1955. Recunoscută pentru calităţile sale de actriţă de comedie, Godlberg este şi o excelentă interpretă a rolurilor dramatice. Şi-a început cariera încă de la vârsta de opt ani, jucând la teatrul pentru copii Helena Rubenstein, din New York, după care a apărut în numeroase piese de teatru. A debutat la Hollywood în controversatul film "Culoarea purpurie" (1985), regizat de Steven Spielberg, şi a devenit foarte apreciată pentru rolul realizat alături de Sissy Spacek în drama "Lungul drum către casă" (1989). A urmat rolul care i-a adus celebritatea în lumea întreagă, cel al unei artiste excentrice, posesoare de puteri supranaturale, din filmul de succes "Fantoma mea iubită" (1990), cu Demi Moore şi Patrick Swayze. A făcut roluri memorabile şi în filmele "Made in America" (1993), "Boys on the side" (1995), "Vacanţă în Jamaica" (1998) şi "Regăsirea" (1999).

Whoopi Goldberg a fost nominalizată la premiile Oscar şi Globul de Aur pentru rolul din "Culoarea purpurie" (1986) şi a câştigat premiile Oscar şi BAFTA pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru prestaţia ei din filmul "Fantoma mea iubită", în 1991.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Whoopi Goldberg devine "super-erou" de benzi desenate.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Whoopi Goldberg devine "super-erou" de benzi desenate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei