Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scarlett Johansson, în reclama la noul parfum Dolce & Gabbana

Scarlett Johansson şi Matthew McConaughey sunt noua imagine a parfumului The One and The One For Men, într-o campanie publicitară pentru Dolce & Gabbana, informează dailymail.co.uk

Cele două vedete fac reclamă parfumului The One and The One For Men într-o serie de afişe alb-negru concepute de celebrul fotograf şi cineast german Peter Lindbergh. Fotografiile au fost făcute pe o plajă ce reconstituie un platou de filmare, unde Scarlett Johansson pozează ca o divă clasică de la Hollywood.

Actriţa în vârstă de 28 de ani nu se află la prima colaborare cu Dolce & Gabbana, aceasta fiind imaginea liniei de parfumuri Desire. Recent, Scarlett Johansson a fost desemnată de revista Esquire cea mai sexy femeie în viaţă, titlu pe care aceeaşi publicaţie i l-a acordat şi în 2006.

Scarlett Johansson s-a remarcat în lumea filmului la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge". S-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte"/ "Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi în "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn". În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii"/"The Avengers" şi "Iron Man 2". Ea va începe să filmeze pentru "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor la "Captain America: The Winter Soldier". În prezent, actriţa este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

Matthew Mcconaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, jucând în filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011. Matthew Mcconaughey este căsătorit cu Camila Alves şi au împreună trei copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scarlett Johansson, în reclama la noul parfum Dolce & Gabbana.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scarlett Johansson, în reclama la noul parfum Dolce & Gabbana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei