Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 233 (5440)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lauryn Hill sărbătoreşte eliberarea din închisoare cu o nouă melodie

Cântăreaţa americană de muzică hip-hop Lauryn Hill sărbătoreşte eliberarea din închisoare cu o nouă melodie, "Consumerism", care va fi introdusă pe noul său album, "Letters from Exile", informează contactmusic.com.

 

Într-o postare pe pagina sa de Tumblr.com, Hill a scris: "«Consumerism» este o parte din materialul discografic pe care încercam să îl termin înainte de a ... .Am simţit nevoie de a discuta despre paradigmele politico-sociale şi culturale, aşa cum le-am văzut eu. Nu am putut să văd ştirile recente, aşadar nu ştiu tot ce s-a întâmplat. (...) Nu îmi imaginez că nu ar putea fi relevant. Mesajele de genul acesta îşi găsesc audienţa sau audienţa găseşte mesajul".

Lauryn Hill va trebui să mai petreacă încă trei luni de arest la domiciliu şi nouă luni de eliberare condiţionată.

Lauryn Hill şi-a ispăşit pedeapsa în închisoarea federală din Danbury.

Cântăreaţa a recunoscut că este vinovată, anul trecut, de faptul că nu şi-a achitat impozitele datorate fiscului american şi mai ales pentru că nu a declarat veniturile de 1,8 milioane de dolari obţinute între anii 2005 şi 2007.

De asemenea, Lauryn Hill a declarat, în luna mai a anului trecut, că nu a reuşit să îşi plătească taxele din cauza unor probleme financiare, renunţând la industria muzicală.

Lauryn Hill a lansat în luna mai un nou single, "Neurotic Society Compulsory Mix", primul după mulţi ani, care este disponibil pe site-ul magazinului muzical online iTunes. Potrivit contului de Tumblr al cântăreţei, aceasta ar fi fost "constrânsă să lanseze această piesă imediat", evocând "o dată limită" ce i-a fost impusă de justiţia americană.

Lauryn Noelle Hill şi-a câştigat celebritatea în calitate de solistă a grupului Fugees. După destrămarea trupei, cântăreaţa a lansat, în 1998, primul ei material discografic solo, "The Miseducation of Lauryn Hill", pentru care a fost recompensată cu cinci premii Grammy, inclusiv la categoriile "albumul anului" şi "cel mai bun artist debutant".

După succesul răsunător obţinut cu acest album de debut, Lauryn Hill a decis să dispară pentru o vreme din atenţia presei, motivând că detestă să fie celebră şi urăşte industria muzicală. După o pauză de patru ani, artista a lansat "MTV Unplugged No. 2.0", un material care cuprinde înregistrări live şi "cântece profund personale". În ultimii ani, Lauryn Hill a înregistrat piese pentru coloanele sonore ale unor filme şi a susţinut câteva concerte în cadrul unor festivaluri muzicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lauryn Hill sărbătoreşte eliberarea din închisoare cu o nouă melodie.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lauryn Hill sărbătoreşte eliberarea din închisoare cu o nouă melodie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei