Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 231 (5438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoarea lui Sinead O’Connor pentru Miley Cyrus: "Nu lăsa industria să facă din tine o prostituată"

Sinead O’Connor i-a dedicat o scrisoare deschisă lui Miley Cyrus, în care o sfătuieşte să nu lase industria muzicală să o "prostitueze", după ce cântăreaţa în vârstă de 21 de ani a dezvăluit că cel mai recent videoclip al ei, "Wrecking Ball", a fost inspirat din celebrul clip al melodiei lui Sinead, "Nothing Compares 2 U".

În ciuda sincerităţii brutale a scrisorii, scrie dailymail.co.uk, aceasta conţine şi pasaje în care Sinead O’Connor îi complimentează muzica: "Ai destul talent încât să nu laşi industria muzicală să facă o prostituată din tine".

"Dragă Miley, nu aveam de gând să scriu scrisoarea asta", începe scrisoarea artistei, "dar astăzi am evitat telefoane de la diverse ziare care doreau să comentez faptul că tu ai spus în 'Rolling Stone' că videoclipul 'Wrecking Ball' a fost conceput să semene cu cel de la 'Nothing Compares...' Iată, deci, ce trebuie să spun... şi o spun în spirit matern şi cu dragoste."

"Discurile tale sunt suficient de bune încât să nu mai ai nevoie de umbra lui Hannah Montana. E de mult dispărută. Nu pentru că te-ai dezbrăcat, dar pentru că faci albume grozave", continuă artista în vârstă de 46 de ani.

În scrisoare, cântăreaţa de origine irlandeză se declară flatată de faptul că Miley o priveşte ca pe un model, dar îşi exprimă şi îngrijorarea că din cauza industriei în care activează a ajuns să creadă că este "cool" să se dezbrace sau să facă gesturi cu conotaţii pornografice în videoclipuri, această atitudine ducând, de fapt, la "umbrirea talentului".

"Vei avea parte doar de rău pe termen lung, dacă te laşi exploatată, iar transmiterea mesajului potrivit căruia ar trebui să fii apreciată (chiar de către tine) mai degrabă pentru atracţia sexuală decât pentru talentul tău evident nu este în niciun caz o modalitate de a-ţi oferi putere, ţie sau oricărei alte femei tinere", mai scrie în scrisoare.

În continuare, O’Connor o sfătuieşte pe Miley Cyrus să refuze să îşi exploateze corpul sau sexualitatea pentru ca bărbaţii să facă bani din ea. "Sunt în industrie de suficient de mult timp ca să ştiu că bărbaţii care fac mai mulţi bani decât tine din faptul că tu te dezbraci. Nu este deloc cool. Şi transmite semnale periculoase altor femei tinere. Te rog, pe viitor refuză când ţi se cere să te prostituezi. Corpul tău este pentru tine şi pentru iubitul tău."

Videoclipul piesei "Nothing Compares 2 U", apărut în 1990 şi considerat hitul care a lansat-o pe Sinead pe plan internaţional, avea în centru doar chipul cântăreţei, brăzdat uneori de lacrimi.

Clipul melodiei lui Miley, "Wrecking Ball", regizat de Terry Richardson, lansat în acest an pe 9 septembrie, conţine de asemenea imagini cu faţa cântăreţei, în timp ce îi curg lacrimi pe obraz. Videoclipul lui Miley Cyrus s-a apropiat de cel al lui Sinead O’Connor şi prin succesul înregistrat, ajungând la 12,3 milioane de vizualizări pe YouTube în 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoarea lui Sinead O’Connor pentru Miley Cyrus: "Nu lăsa industria să facă din tine o prostituată".
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scrisoarea lui Sinead O’Connor pentru Miley Cyrus: "Nu lăsa industria să facă din tine o prostituată"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei