Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 230 (5437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mia Farrow crede că fiul ei Ronan ar putea fi copilul lui Frank Sinatra, nu al lui Woody Allen

Actriţa Mia Farrow crede că fiul ei Roman ar putea fi copilul primului ei soţ, cântăreţul Frank Sinatra, nu al cineastului Woody Allen, care i-a fost partener de viaţă timp de 12 ani.

Mia Farrow, care are patru copii biologici şi 11 adoptaţi în timpul relaţiilor sale cu Andre Previn şi cu regizorul Woody Allen, a dezvăluit că Frank Sinatra, cu care a fost căsătorită între anii 1966 şi 1968, a fost marea iubire din viaţa sa şi că a continuat să facă dragoste cu celebrul cântăreţ mulţi ani după divorţul lor, informează contactmusic.com.

"Nu ne-am despărţit niciodată cu adevărat", a spus Mia Farrow într-un interviu acordat revistei Vanity Fair.

Întrebată dacă Ronan, singurul ei copil biologic pe care l-a născut în timp ce avea o relaţie cu Woody Allen, ar putea fi copilul lui Sinatra, actriţa americană a răspuns: "Da, este posibil".

Deşi Ronan, care are 25 de ani, nu a efectuat niciodată un test ADN, el este tratat ca un membru al familiei Sinatra de către componenţii acesteia.

Nancy Sinatra Jr., fiica cântăreţului - care a murit în 1998 la vârsta de 82 de ani - a declarat pentru aceeaşi publicaţie: "El reprezintă o parte importantă a familiei noastre, cu toţii ne simţim recunoscători să îl avem în vieţile noastre".

În 1992, Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de şapte ani, şi i-a telefonat lui Frank Sinatra cerându-i protecţia, întrucât se temea de legăturile pe care cineastul le avea cu organizaţia mafiotă Teamsters.

Frank Sinatra a intermediat o întâlnire între Mia Farrow şi un prieten mafiot al său, cu care actriţa a purtat o discuţie pe bancheta din spate a automobilului său. "The Teamsters? Nu vă faceţi griji. Noi deţinem Teamsters", ar fi spus acesta.

Mia Farrow, în vârstă de 68 de ani, a spus: "Îmi amintesc că am început să mă bâlbâi: «Vă mulţumesc, vă mulţumesc». Apoi el a plecat, iar eu m-am simţit în siguranţă".

Mia Farrow a fost căsătorită cu cineastul Frank Sinatra în perioada 1966-1968 şi cu compozitorul André Previn în perioada 1970-1979. Actriţa americană a avut apoi o relaţie cu cineastul Woody Allen între anii 1980 şi 1992.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mia Farrow crede că fiul ei Ronan ar putea fi copilul lui Frank Sinatra, nu al lui Woody Allen.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mia Farrow crede că fiul ei Ronan ar putea fi copilul lui Frank Sinatra, nu al lui Woody Allen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei