Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 226 (5433)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lawrence va juca într-o nouă adaptare cinematografică a romanului "La răsărit de Eden"

Actriţa americană Jennifer Lawrence se va afla pe afişul unei noi adaptări cinematografice a romanului "La răsărit de Eden", de John Steinbeck, la 60 de ani după legendara ecranizare regizată de Elia Kazan care l-a avut în distribuţie pe James Dean, a anunţat miercuri presa americană.

Actriţa, în vârstă de 23 de ani, recompensată în luna februarie cu premiul Oscar pentru rolul ei din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", va colabora pentru acest proiect cu regizorul Gary Ross, cu care a lucrat şi la primul film din seria "Jocurile foamei" (2012), a anunţat revista Variety.

Potrivit site-ului Deadline Hollywood, în general foarte bine informat, noua adaptare a romanului lui Steinbeck va fi împărţită în două filme. Proiectul unui remake, care circulă de mai mulţi ani la Hollywood, nu are deocamdată o dată oficială de lansare, iar numele celorlalţi actori din distribuţie nu au fost încă dezvăluite.

Intriga romanului, care prezintă vieţile familiilor Trask şi Hamilton prin intermediul rivalităţii dintre doi fraţi, a fost transpusă pe marele ecran în 1955 de legendarul regizor Elia Kazan, într-un film în care James Dean a interpretat unul dintre rolurile principale.

În filmul care va fi regizat de Gary Ross, actriţa Jennifer Lawrence va juca rolul Cathy Ames, mama celor doi fraţi, în anii ei de tinereţe. Acesta nu este rolul principal din film.

Opera lui John Steinbeck este la mare căutare la Hollywood în ultima vreme: în iulie, Steven Spielberg şi studiourile DreamWorks au anunţat că vor produce o nouă adaptare a romanului "Fructele mâniei", după celebra versiune cinematografică regizată de John Ford în 1940 cu Henry Fonda într-un rol principal.

Jennifer Lawrence, una dintre actriţele tinere în mare vogă, va putea fi văzută în luna noiembrie pe marile ecrane în al doilea film din franciza "Jocurile foamei", intitulat "Jocurile foamei: Sfidarea".

John Ernst Steinbeck, născut la 27 februarie 1902 în Salinas, California, este unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori americani din secolul al XX-lea. Recompensat cu premiul Pulitzer pentru romanul "Fructele mâiniei" (1939), John Steinbeck este autorul altor volume de succes, precum "La răsărit de Eden" (1952) şi "Şoareci şi oameni" (1937). Autor a 27 de cărţi, care includ 16 romane, şase volume de non-ficţiune şi cinci colecţii de proză scurtă, John Steinbeck a primit premiul Nobel pentru literatură în anul 1962.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lawrence va juca într-o nouă adaptare cinematografică a romanului "La răsărit de Eden".
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lawrence va juca într-o nouă adaptare cinematografică a romanului "La răsărit de Eden"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei