Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 225 (5432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandra Bullock şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Actriţa americană Sandra Bullock şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa celebrului TLC Chinese Theatre din Hollywood, în cadrul unei ceremonii speciale care a avut loc miercuri, informează Reuters.

Actriţa l-a adus la ceremonie şi pe fiul ei în vârstă de trei ani, Louis, căruia i-a făcut la un moment dat semne cu ambele mâini - deşi acestea erau murdare de ciment -, spre amuzamentul spectatorilor.

"Acest gen de premiu este ceva pe care trebuie să îl împarţi cu toţi oamenii cu care ai lucrat. Nimeni nu ajunge aici de unul singur. În anumite industrii, un singur om poate face de unul singur lucruri măreţe. În această industrie, o persoană are nevoie de alte 300 pentru a realiza ceva, chiar mediocru", a spus actriţa americană.

Sandra Bullock a vorbit şi despre cel mai recent film al ei, thrillerul SF "Gravity", în care joacă rolul unei astronaute americane care pluteşte în derivă, în spaţiu, după ce naveta ei spaţială a fost distrusă. Actriţa spune că a fost onorată să joace în acest film regizat de Alfonso Cuaron, realizat în 3D, dar îşi avertizează fanii, spunându-le că ar putea avea parte de surprize: "Nu cred că cineva e pregătit să o vadă pe Sandra Bullock în 3D şi fără machiaj, aşa cum se întâmplă în acest film, dar acea scenă era o parte importantă din intriga filmului. În plus, îl ştiţi cu toţii pe Alfonso Cuaron, e un cineast, şi nu cred că am cuvintele necesare în vocabularul meu pentru a descrie cât de extraordinar este el. A lucrat la acest film vreme de cinci ani. Şi ar continua să lucreze la el şi acum dacă ar mai putea".

Thrillerul SF "Gravity" va avea premiera pe marile ecrane nord-americane pe 4 octombrie.

După ce a jucat în "Povestea unui campion/ The Blind Side" un rol pentru care a primit premiul Oscar, Sandra Bullock a luat o pauză în carieră, a divorţat de Jesse James şi a adoptat un bebeluş, pe nume Louis. Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandra Bullock şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood.
 Vizualizări articol: 632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandra Bullock şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei