Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 216 (5423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce, dată jos de pe scenă de un admirator înfocat în timpul unui concert în Brazilia

Cântăreaţa Beyonce a fost dată jos de pe scenă şi trasă în mulţime de un admirator al ei, în timpul unui concert pe care artista americană l-a susţinut, sâmbătă seară, în Brazilia.

Cântăreaţa americană a susţinut un concert sâmbătă seară, în cadrul turneului ei mondial, pe arena Estadio do Morumbi din oraşul brazilian Sao Paulo. În timp ce interpreta piesa "Irreplaceable", artista a început să interacţioneze cu spectatorii din faţa scenei.

La un moment dat, Beyonce s-a aplecat pentru a le cânta acestora, însă un admirator înfocat a prins-o de mână şi a dat-o jos de pe scenă, trăgând-o în mulţime, informează contactmusic.com. Agenţii de securitate au intervenit imediat şi au ajutat-o pe artistă să urce din nou pe scenă.

Beyonce a continuat să cânte în timp ce doi agenţi de securitate încercau să îl dea afară de pe stadion pe admiratorul aflat la originea incidentului. Cântăreaţa a văzut ce se întâmplă şi le-a transmis agenţilor să îi permită acelui fan să rămână la concert.

După câteva secunde, Beyonce a dat mâna cu acel admirator, l-a întrebat cum îl cheamă şi a continuat concertul.

Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce, dată jos de pe scenă de un admirator înfocat în timpul unui concert în Brazilia.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce, dată jos de pe scenă de un admirator înfocat în timpul unui concert în Brazilia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei