Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 212 (5419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mădălina Ghenea, la premiera filmului "Dom Hemingway"

Mădălina Ghenea a participat la premiera filmului Dom Hemingway ce a avut loc în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto. Pentru eveniment, actriţa a optat pentru o rochie roşie semnată de designerul român Maria Lucia Hohan.
La premieră, alături de vedetă au mai fost prezenţi şi colegii săi din distribuţia filmului, printre care şi celebrul actor Jude Law.
Filmările pentru pelicula Dom Hemingway au avut loc în anul 2012. În film, Mădălina interpretează rolul iubitei lui Jude Law.

Filmul, regizat de Richard Shepard, spune povestea unui spărgător de seifuri, interpretat de Jude Law, care este eliberat după 12 ani de închisoare şi pleacă în Franţa pentru a-şi recupera banii de la fostul şău şef.

Talentul româncei a fost recunoscut internaţional prin mai multe premii pe care aceasta le-a câştigat datorită rolurilor din filme precum "Razzabastarda" sau "I Soliti Idioti".

Mădălina a primit premiul Afrodite, la gala din acest an a premiilor cu acelaşi nume. Distincţiile sunt oferite femeilor care s-au remarcat prin acţiunile lor în audio-vizual şi în cultură: actriţe, producătoare sau scriitoare.
La puţin timp după acest eveniment, Maddie, cum i se spune vedetei, a primit un nou premiu, la Festivalul de Film de la Ischia.

Mădălina Ghenea a primit, anul trecut, premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul Festivalului Internaţional de Film de la Roma.
Mădălina este o actriţă foarte apreciată în Italia, anul acesta ea fiind gazda festivalului “Los Angeles Italia”, ce a avut loc în perioada 17-23 februarie, la Hollywood, California. Evenimentul, care s-a aflat la cea de-a patra ediţie, îşi doreşte să promoveze, la Los Angeles, valorile din cinematografia italiană.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în anul 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando.

 

Georgiana MITROI – one.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mădălina Ghenea, la premiera filmului "Dom Hemingway".
 Vizualizări articol: 1048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mădălina Ghenea, la premiera filmului "Dom Hemingway"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei