Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 211 (5418)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus din cauza prestaţiei artistei la MTV VMA 2013

Ediţia americană a revistei Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia să apară în numărul din luna decembrie, din cauza prestaţiei provocatoare pe care tânăra cântăreaţă a avut-o la gala MTV Video Music Awards 2013, informează lefigaro.fr.

Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a făcut valuri în presa americană. Pe 25 august, tânăra artistă a dansat lasciv pe scenă alături de Robin Thicke, iar atitudinea ei nu a fost pe placul Annei Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue.

Miley Cyrus, fosta vedetă a producţiilor Disney pentru copii şi adolescenţi, ar fi trebuit să apară pe coperta numărului din luna decembrie al revistei Vogue. O sursă apropiată de anturajul Annei Wintour a declarat pe 8 octombrie pentru tabloidul Daily Mail că show-ul tinerei cântăreţe americane nu a fost deloc pe placul celebrei jurnaliste fashion din Statele Unite: "Anna a considerat că prestaţia ei a fost foarte deplasată. A decis, pe baza prestaţiei lui Miley, să aleagă o nouă direcţie pentru coperta acelui număr". Cu alte cuvinte, afirmă jurnaliştii de la Le Figaro, Anna Wintour a decis să anuleze orice colaborare cu Miley Cyrus, considerată mult prea vulgară pentru a apărea pe coperta prestigioasei reviste Vogue.

Cu toate acestea, tânăra artistă, în vârstă de 20 de ani, consideră că nu merită "ploaia" de critici care s-a abătut asupra ei şi că reacţiile din presă sunt exagerate. "Ceea ce este impresionant e faptul că, deşi au trecut trei zile, oamenii continuă să vorbească. Se gândesc prea mult la asta. Vă gândiţi mai mult la asta decât m-am gândit eu. De fapt, nu m-am gândit prea mult, pentru că aşa sunt eu", spune Miley Cyrus.

Această atitudine relativ provocatoare, pigmentată cu o doză de naivitate, a fost pe placul directorilor postului de televiziune NBC care au decis să îi ofere tinerei artiste americane o nouă şansă ca lumea să vorbească din nou despre ea: Miley Cyrus va prezenta emisiunea de comedie şi satiră "Saturday Night Live" de pe 5 octombrie.

Până atunci, Miley Cyrus a lansat luni videoclipul pentru cea mai recentă piesă a ei, "Wrecking Ball", în care îşi prezintă noua coafură (artista este tunsă extrem de scurt) şi călăreşte o minge uriaşă, complet goală.

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană în vârstă de 20 de ani, care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus din cauza prestaţiei artistei la MTV VMA 2013.
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus din cauza prestaţiei artistei la MTV VMA 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei