Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 210 (5417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennie Garth are o nouă relaţie

Jennie Garth, devenită celebră pentru interpretarea rolului Kelly din serialul "Beverly Hills 90210", are o nouă relaţie după ce a divorţat de soţul său, Peter Facinelli.

Actriţa în vârstă de 41 de ani a făcut publică relaţia cu Michael Shimbo, un cunoscut CEO în domeniul internetului, pe data de 25 august, cu ocazia unui eveniment organizat în Los Angeles, scrie Daily Mail.

De atunci, Jennie Garth nu s-a ferit să posteze frecvent imagini cu noul ei prieten pe Instagram şi nici să-l prezinte prietenilor ei. Astfel, Michael Shimbo a făcut cunoştinţă cu fosta colegă de platou a lui Jennie în "serialul "Beverly Hills 90210", Shannen Doherty şi cu soţul acesteia, Kurt Iswarienko.

Duminică, cei doi au fost surprinşi alături de două dintre fiicele actriţei, care au participat la un antrenamentul de fotbal. Cei doi păreau foarte familiari şi fericiţi.

Jennie Garth a divorţat în iunie 2013 de soţul ei, Peter Facinelli, cu care a avut un mariaj de 11 ani.

La scurt timp după divorţ, Jennie Garth a anunţat că "s-a întors în adolescenţă", fiind în etapa întâlnirilor. "Întâlnirile sunt ceva nou pentru mine. Cred că mă întorc la perioada din adolescenţă. Trebuie să mă obişnuiesc din nou cu întâlnirile, am fost măritată o perioadă lungă", a declarat Jenny Garth.

Jennie Garth şi Peter Facinelli au împreună trei fiice - Luca, în vârstă de 14 ani, Lola, în vârstă de nouă ani, şi Fiona, în vârstă de cinci ani. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul de televiziune "Un Unfinished Affair", din 1996, şi s-au căsătorit în anul 2001.

Jennie Garth a devenit celebră graţie rolului Kelly Taylor din serialul TV "Beverly Hills, 90210". Actriţa americană a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996 - 1998. Căsătoria cu Jennie Garth a fost primul mariaj pentru Peter Facinelli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennie Garth are o nouă relaţie.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennie Garth are o nouă relaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei