Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 205 (5412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Katy Perry: “Am o problemă cu cititul”

Dacă până acum nu te numărai printre fanii lui Katy Perry, după ce vei termina de citit interviul din GLAMOUR, vei lua cu asalt youtube-ul în căutarea hit-urilor artistei: perfecte pentru o ultimă escapadă la mare cu maşina, împreună cu cele mai bune prietene – sună şi mai bine atunci când le asculţi cu sonorul dat la maximum şi pletele răvăşite de vânt.

Katy e adorabilă, răspunsurile ei debordant de sincere – cum să nu o iubeşti când răspunde fără nici un fel de pudoare despre despărţirea de fostul ei soţ, Russel Brand: „Să zicem că n-am mai avut vreo veste de la el de când mi-a dat un mesaj în care îmi spunea că vrea să divorţăm, pe 31 decembrie 2011“, despre copilăria nomadă, cu nişte părinţi pastori evanghelici care considerau că bătaia e ruptă din rai sau când declară „Am o problemă cu cititul“.

Perry este în mijlocul pregătirilor pentru finalizarea celui de-al treilea album (celelalte au avut încasări de 45 de milioane de dolari, conform Forbes) însă n-o să vorbească despre asta. Ba chiar dă înapoi, spunând că nu e chiar „la jumătatea înregistrărilor“. E precaută. Nu e copleşită de imensa maşinărie pe care trebuie s-o pună în mişcare? „Evident că ameţesc uneori“, spune, răbdătoare. „Şi atunci când sunt între înregistrări, câteodată mă îndoiesc de mine. Şi mă întreb dacă am fost doar norocoasă sau am reuşit să manipulez întreaga lume astfel încât să creadă că şapte melodii merită să ajungă pe primul loc în topuri? Apoi revin în studio şi încep să compun, şi îmi dau seama că toate aceste lucruri se află în mine, şi că nimeni nu mi le poate lua, indiferent de ce-ar comenta unii şi alţii.“

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Katy Perry: “Am o problemă cu cititul”.
 Vizualizări articol: 964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katy Perry: “Am o problemă cu cititul”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei