Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 201 (5408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Bublé a devenit tată pentru prima oară

Cântăreţul canadian Michael Bublé şi soţia lui, actriţa argentiniană Luisana Lopilato, au devenit pentru prima dată părinţi, fiul acestora, Noah, venind pe lume pe 27 august, în Vancouver, Canada.

Noul tătic a anunţat vestea prin reţelele de socializare Twitter şi Instagram, fotografia bebeluşului incluzând şi mesajul :"Plin de entuziasm şi recunoştinţă la venirea pe lume a fiului nostru, Noah", informează contactmusic.com.

Michael şi Luisana au publicat pe Instagram o poză alături de fiul lor, în care cei doi zâmbesc, iar Noah doarme la pieptul mamei. În poză, cântăreţul canadian este îmbrăcat într-un echipament chirurgical steril.

Cei doi au anunţat că vor avea un copil în luna ianuarie, publicând pe site-ul YouTube o înregistrare video care prezenta ecografia unui bebeluş. Mesajul "Mini Buble!!!" era ataşat în partea superioară a imaginilor. Pe lângă acea înregistrare video, care are o durată de 21 de secunde, Luisana Lopilato a postat şi un mesaj: "Vom avea un bebeluş în familia Bublé!".

Michael Bublé, în vârstă de 37 de ani, este un cântăreţ canadian care a câştigat trei premii Grammy. El a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie unor piese precum "Haven't Met You Yet", "Home" şi "Save the Last Dance for Me".

Michael Bublé şi Luisana Lopilato, în vârstă de 25 de ani, s-au căsătorit în anul 2011.

Actriţa argentiniană a apărut în câteva seriale de televiziune sud-americane, precum "Chiquititas, la historia" şi "Rebelde Way", şi a lucrat în trecut ca model.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Bublé a devenit tată pentru prima oară.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Bublé a devenit tată pentru prima oară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei