Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 198 (5405)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miley Cyrus a şocat la MTV Video Music Awards

Lady Gaga a defilat pe scena MTV Video Music Awards acoperită de sânge, purtând o rochie făcută din carne crudă sau intrând în pielea alter-ego-ului său masculin, Jo Calderone. Dar la Gala MTV din 2013 performanţele şocante ale lui Lady Gaga au fost lăsate în urmă de prestaţia cântăreţei Miley Cyrus.

În timp ce Lady Gaga a purtat mai multe costume şi peruci în timpul reprezentaţiei sale, Cyrus a apărut pe scenă alături de nişte urşi dansatori gigantici, abordând mişcări lascive care au lăsat audienţa cu gura căscată, informează CNN.

Vedeta în vârstă de 20 de ani a coborât pe scenă plină de energie, îmbrăcată sumar, în acordurile melodiei "We Can't Stop". Lipsită de orice urmă de inhibiţii, mişcările lui Miley - care au inclus şi atingeri între picioare - au fost extrem de diferite de imaginea perioadei "Hannah Montana". La sfârşitul melodiei, cântăreaţa s-a dezbrăcat, rămânând numai cu un sutien mulat din latex, asortat cu chiloţii. Ea a început apoi să cânte, alături de Robin Thicke, melodia "Blurred Lines".

În timp ce Miley îl acompania cu mişcări şi voce pe Thicke, invitaţii de onoare 2 Chainz şi Kendrick Lamar au rămas aproape neobservaţi.

"Miley ar trebui să îşi facă... un test de sarcină", a glumit, în timpul spectacolului, comicul Kevin Hart.

Cei care au urmărit prestaţia pe Twitter nu prea au ştiut cum să reacţioneze. Cea mai frecventă reacţie a fost similară celei afişate de familia lui Will Smith, aflată în sală.

"Încă încerc să-mi revin după performanţa lui Miley Cyrus", a fost postarea unui privitor.

Un alt comentator a comparat prestaţia lui Miley cu o petrecere karaoke în casa Playboy: "Ca în anii `90. În ghete de baschet".

Directorul Editorial al Billboard, Bill Werde, crede că reprezentaţia lui Miley Cyrus a fost îndreptată în direcţia în care vrea să ajungă cu propriul brand - oricum, ea nu mai este demult tânăra vedetă Disney cu care eram obişnuiţi: "Nu îi pasă despre ce credeţi voi. Acesta este brand-ul ei. Iar ea îl face public".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miley Cyrus a şocat la MTV Video Music Awards.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miley Cyrus a şocat la MTV Video Music Awards0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei