Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli

Cântăreaţa Celia s-a cununat religios, sâmbătă, cu soţul ei, australianul Ardeli, cu care s-a căsătorit în luna mai, ceremonia având loc la biserica din localitatea hunedoreană Ghelari, unde mireasa şi-a făcut apariţia într-o maşină de epocă decapotabilă.

Celia s-a cununat religios, sâmbătă, la peste trei luni de la căsătoria civilă, care a avut loc în Australia.

Primul care şi-a făcut aparţia la biserica din Ghelari a fost mirele, însoţit de câţiva prieteni şi de naşii cuplului, iar apoi au sosit invitaţii, printre care Costi Ioniţă. Ultima care a ajuns la biserică a fost Celia, într-o maşină de epocă decapotabilă de culoare albă şi îmbrăcată într-o rochie de mireasă cu trenă.

Mireasa a intrat în biserică doar după ce toţi invitaţii s-au aşezat la locurile lor şi a fost condusă la altar de cumnatul ei. Ceremonia religioasă a durat aproximativ o oră şi jumătate, iar la ieşirea din biserică Celia a spus că este cea mai fericită zi din viaţa ei.

"Sunt fericită, e cea mai fericită zi din viaţa mea! Ne-am dorit mult această căsătorie!", a afirmat Celia.

După ce au făcut câteva fotografii în faţa bisericii, Celia şi Ardeli au plecat în maşina albă de epocă spre Deva, pentru a-şi aştepta cei peste 300 de invitaţi la Conacul Archia, unde va avea loc petrecerea.

Soţul Celiei are 29 de ani şi provine dintr-o familie de români. Ardeli s-a născut şi a crescut în Australia, iar cei doi au de gând să locuiască atât în România, cât şi în Australia.

Celia şi-a început cariera artistică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. Alături de colaboratoarea sa Isabela "Issa" Casian, interpreta a lansat şi primul material discografic de studio din cariera sa, "Cine te iubeşte", un disc de muzică dance care a fost lansat în acelaşi an. Aceasta a părăsit trupa Elegance în vara anului 2005. Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta fiind şi pseudonimul adoptat de artistă în următoarea etapă a carierei sale. În noiembrie 2007, ea a lansat albumul de debut, "Celia", un disc care îmbină stilul dance cu muzica house. Materialul a beneficiat de promovare prin intermediul unui număr de patru discuri single - "Pot zbura", "Trag aer în piept", "Şoapte" şi "O mie de cuvinte". De asemenea, cântăreaţa a lansat melodia "Is it love", iar în 2012 a revenit în topurile muzicale cu piesa "Love 2 party", în care cântă alături de Mohombi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli.
 Vizualizări articol: 1564 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei