Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 197 (5404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ben Affleck, considerat nepotrivit pentru rolul lui Batman

Studiourile Warner Bros. au primit zeci de petiţii furioase semnate de fanii lui Batman, după ce reprezentanţii companiei au anunţat că Ben Affleck va interpreta rolul eroului din Gotham City, într-o nouă producţie.

Peste 30 de petiţii împotriva acestei mişcări a marilor studiouri au apărut, în decurs de 24 de ore de la anunţ, pe site-ul Change.org. Semnatarii cer Warner Bros. să distribuie un alt actor în acest rol, considerându-l pe Affleck nepotrivit, scrie Variety.

Studiourile Warner Bros. au anunţat, în luna iulie, că doresc să îi reunească pe super-eroii Superman şi Batman într-un film, a cărui lansare este prevăzută pentru anul 2015, care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cel mai recent film din franciza "Superman", lansat în acest an.

Christian Bale, care a interpretat rolul omului-liliac în trilogia cinematografică "Batman", regizată de Christian Nolan, a anunţat că nu doreşte să reia acest rol, iar pariurile erau deschise în ceea ce priveşte desemnarea succesorului actorului galez.

"Ştiam deja că avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre super-eroii cei mai populari al DC Comics, iar Ben Affleck îndeplineşte toate aceste condiţii", a declarat Greg Silverman, preşedintele studiourilor Warner Bros., într-un comunicat publicat în revista Variety.

Filmul, care nu are deocamdată un titlu, va fi regizat de Zack Snyder, cineastul aflat deja în spatele camerei pentru a regiza "Man of Steel: Eroul", iar britanicul Henry Cavill îşi va relua rolul Superman.

"Ben va oferi un contrast interesant pentru Supermanul jucat de Henry. El are calităţile de interpretare necesare pentru a crea portretul nuanţat al unui bărbat mai în vârstă şi mai avizat decât Clark Kent, şi poartă stigmatele unui luptător experimentat împotria criminalităţii, conservându-şi în acelaşi timp farmecul la care toată lumea se aşteaptă din partea miliardarului Bruce Wayne", a declarat regizorul Zack Snyder, într-un comunicat.

Filmul "Man of Steel: Eroul", avându-i în distribuţie pe Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne şi Diane Lane, a relansat cu succes franciza "Superman", generând încasări mondiale de peste 650 milioane de dolari.

Ben Affleck îşi înscrie numele pe o listă de actori celebri care l-au interpretat pe Batman, precum Michael Keaton, George Clooney şi, cel mai recent, Christian Bale, în trilogia "Dark Knight", regizată de Christopher Nolan. Atât Batman, cât şi Superman, fac parte din universul DC Comics, deţinut de Warner Bros Entertainment, o divizie a grupului Time Warner Inc.

Pe de altă parte, fanii au criticat alegerea lui Affleck, notând atât rateurile acestuia în diferite roluri, cât şi imaginea sa de vedetă.

"Talentul său actoricesc nu este nici pe departe potrivit pentru a crea un Bruce Wayne credibil şi nu va aduce un plus rolului", scrie unul dintre cei 3.200 de semnatari ai unei petiţii împotriva lui Affleck. O altă petiţie online a strâns 6.000 de semnături. "Nu are nici fizicul necesar şi nu e nici îndeajuns de intimidant pentru acest rol", se arată în altă petiţie.

Un document asemănător a fost postat pe platforma de petiţii a Casei Albe şi cere "să se facă în aşa fel încât să fie ilegal pentru Affleck să joace rolul lui Batman (sau al oricărui alt super erou în următorii 200 de ani)". Reprezentanţii Casei Albe au scos această cerere de pe site deoarece nu respectă termenii impuşi de această platformă.

Ben Affleck, care nu este chiar un străin de universul super-eroilor din benzile desenate - l-a interpretat pe Matt Murdock în pelicula "Daredevil" din 2003 -, are o cotă de popularitate uriaşă la Hollywood în acest an, graţie succesului lungmetrajului său "Argo", recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun film, în luna februarie. Actorul american a fost distribuit recent şi în "Runner Runner", o dramă inspirată din lumea jocurilor de noroc, în care va juca alături de Justin Timberlake.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ben Affleck, considerat nepotrivit pentru rolul lui Batman.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Affleck, considerat nepotrivit pentru rolul lui Batman0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei