Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 190 (5397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston, dată în judecată de o firmă de construcţii

Actriţa americană Jennifer Aniston a fost dată în judecată de directorii unei firme de construcţii, care susţin că aceasta le datorează suma de 43.000 de dolari, pentru lucrări de renovare efectuate la proprietara acesteia din Los Angeles.

Directorii firmei J.R. Darnell Associates Inc. au iniţiat o acţiune în justiţie împotriva actriţei din serialul de comedie "Friends", declarând că aceasta nu a plătit niciodată suma datorată pentru construirea unei punţi la casa ei din cartierul rezidenţial Bel Air, structura fiind demolată după câteva zile, informează femalefirst.co.uk.

În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, reclamanţii susţin că Jennifer Aniston a angajat compania de construcţii în luna octombrie a anului trecut, pentru realizarea unor lucrări de renovare şi le-a cerut să completeze o serie de proiecte până în luna martie a anului curent.

Constructorii au precizat că nu au existat probleme la locul de muncă sau cu plata lucrărilor, însă, la un moment dat, Jennifer Aniston a refuzat să le achite suma de 43.710 dolari pentru construcţia unei punţi, care a fost realizată pentru o petrecere, pe 24 martie 2013.

Pe data de 25 martie, firma a primit o plângere în care se arăta ca podul nu este bine construit, dar puntea a fost demolată înainte ca şefii firmei să trimită experţii să verifice structura.

Potrivit unor documente obţinute de editorii de la TMZ.com, actriţa americană nu a răspuns telefoanelor primite din partea firmei de construcţii

Jennifer Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston, care a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt între 2000 şi 2005, a început să joace şi în filme pentru marele ecran, apărând în comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston, dată în judecată de o firmă de construcţii.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston, dată în judecată de o firmă de construcţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei