Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 189 (5396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mark Sutton, supranumit "paraşutistul olimpic", a murit într-un accident

Mark Sutton, cascadorul care a executat un salt cu paraşuta în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, aterizând pe Stadionul Olimpic îmbrăcat ca personajul James Bond, a murit miercuri în urma unui accident suferit în Elveţia.

Britanicul Mark Sutton, în vârstă de 42 de ani, a murit în timpul unui salt aerian pe care l-a executat miercuri, în apropiere de localitatea elveţiană Martigny, în cadrul unui eveniment dedicat cascadorilor care execută salturi aeriene purtând "costume cu aripi", informează bbc.co.uk.

Poliţia a spus că nu a identificat deocamdată cauza exactă a accidentului, însă este de părere că Mark Sutton a murit după ce s-a ciocnit de un zid de piatră.

Mark Sutton a fost dublura actorului Daniel Craig şi a sărit cu paraşuta, costumat în James Bond, alături de un alt cascador care a fost dublura reginei Elizabeth a II-a, în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, făcându-şi o intrare memorabilă pe Stadionul Olimpic din capitala Marii Britanii.

 Cascadorii prezenţi la evenimentul din Elveţia purtau costume speciale, concepute pentru a le permite să alunece prin aer la viteze foarte mari, înainte de deschiderea paraşutelor.

Mark Sutton, fost ofiţer în armata britanică, a sărit dintr-un elicopter aflat la altitudinea de 3.300 de metri şi trebuia să aterizeze într-un sat aflat în Franţa, la mică distanţă de graniţa cu Elveţia.

Potrivit presei locale, cascadorul britanic s-a izbit de un zid de piatră şi a suferit o serie de răni care i-au fost fatale. Medicii din echipele de salvare cred că Mark Sutton a murit la impactul cu acel zid.

Mark Sutton fusese invitat să participe la acel eveniment, organizat pe durata a trei zile, la care participau alţi 19 cascadori experimentaţi în domeniul salturilor aeriene executate cu "costume cu aripi".

Accidentul s-a produs în prima zi a evenimentului.

Poliţia locală a spus că urmează să iniţieze procedura de identificare formală a cadavrului şi a deschis deja o anchetă.

Gary Connery, cascadorul care a fost dublura reginei Elizabeth a II-a în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, a scris pe Twitter următorul mesaj, după moartea colegului său: "Către toţi cascadorii/ paraşutiştii din lume: Săriţi în siguranţă, faceţi alegeri înţelepte, încercaţi să vă cunoaşteţi limitele şi poziţia în aer. Trăiţi pentru a vă spune poveştile mai departe. Vă iubesc".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mark Sutton, supranumit "paraşutistul olimpic", a murit într-un accident.
 Vizualizări articol: 342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark Sutton, supranumit "paraşutistul olimpic", a murit într-un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei