Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 188 (5395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michelle Obama va apărea pe un album hip-hop

Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, va apărea pe un album hip-hop care promovează stilul de viaţă sănătos, intitulat "Songs for A Healthier America".

Prima doamnă a Statelor Unite a apărut deja în videoclipul piesei "Everybody", primul single extras de pe acest album, care va ajunge în magazine în luna septembrie, informează contactmusic.com.

Michelle Obama promovează de mulţi ani o campanie la nivel naţional, intitulată "Let's Move", care vizează introducerea stilului de viaţă sănătos în rândul tinerilor americani.

Cântecul "Everybody" a fost lansat la începutul acestei săptămâni, iar videoclipul său a avut premiera pe site-ul postului NBC, marţi.

Albumul "Songs for A Healthier America" include multe colaborări cu artişti cunoscuţi din muzica rap şi hip-hop, care au acceptat să cânte împreună pentru a promova viziunea lui Michelle Obama despre o naţiune mai sănătoasă, iar cele 19 piese de pe acest disc au fost înregistrate cu scopul de a-i face pe tinerii americani să ducă o viaţă mai activă şi să devină astfel mai sănătoşi.

Deşi nu pare un album tipic de hip-hop, discul conţine toate elementele acestui stil, cu ritmuri caracteristice, versuri care rimează şi multe staruri rap care colaborează pentru a susţine o cauză comună. Albumul conţine şi câteva pasaje audio cu vocea lui Michelle Obama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michelle Obama va apărea pe un album hip-hop.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michelle Obama va apărea pe un album hip-hop0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei