Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 188 (5395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geri Halliwell, apariţie ştearsă pe străzile Londrei

Cântăreaţa Geri Halliwell, în vârstă de 41 de ani, a fost surprinsă având un aspect obosit în timpul unei plimbări prin Londra.

În mod clar Geri nu se simţea ca de obicei şi arăta de parcă s-ar fi îmbrăcat după cum se simţea - complet gri, scrie dailymail.co.uk.

Fosta Spice Girl arăta destul de şters atunci când a fost surprinsă în apropierea locuinţei sale din Nordul Londrei, îmbrăcată cu nişte pantaloni scurţi şi cu o bluză largă. Deşi purta ochelari de soare, vedeta nu putea ascunde lipsa machiajului.

După scurta reuniune a trupei Spice Girls, prilejuită de Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, Geri s-a concentrat asupra revenirii în cariera muzicală.

La începutul anului, presa britanică a povestit că Geri avea o relaţie cu un bărbat pe care l-a cunoscut cu câteva zile înainte de Crăciun.

Artista britanică l-a cunoscut pe magnatul rus Anton Kaszubowski, în vârstă de 39 de ani, care deţine o companie în domeniul jocurilor de noroc, prin intermediul unor prieteni comuni.

Cei doi s-au cunoscut cu câteva zile înainte de Crăciun şi au petrecut apoi o vacanţă romantică la Roma.

Printre foştii iubiţi ai cântăreţei Geri Halliwell se numără câţiva bărbaţi celebri, precum Robbie Williams, Chris Evans şi Russell Brand.

Anton Kaszubowski a avut la rândul lui o relaţie cu Tamara Mellon, cofondatoare a lanţului de magazine de pantofi Jimmy Choo.

Formaţia Spice Girls, fondată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes. Grupul britanic s-a reunit din nou în 2012 şi a susţinut un concert special în cadrul ceremoniei oficiale de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geri Halliwell, apariţie ştearsă pe străzile Londrei.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geri Halliwell, apariţie ştearsă pe străzile Londrei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei