Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 185 (5392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primari, poliţişti, medici şi cântăreţi consacraţi, la "Audiţiile pe nevăzute" la "Vocea României"

Primari, poliţişti, doctori în genetică şi cântăreţi consacraţi au participat, în perioada 5 - 8 august, la "Audiţiile pe nevăzute" de la "Vocea României", emisiune care va fi difuzată în curând la Pro TV, marele premiu pus în joc fiind de 100.000 de euro, informează televiziunea.

Între 5 şi 8 august, în platoul din Buftea au avut loc "Audiţiile pe nevăzute" pentru cel de-al treilea sezon al show-ului "Vocea României". Moga şi-a aranjat papionul, Brenciu şi-a pregătit speech-ul, Loredana şi-a lustruit "aura" de divă şi Smiley şi-a afişat zâmbetul, iar competitia supremă a vocilor a luat startul în forţă.

Concurenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 64 de ani din întreaga ţară, dar şi din Republica Moldova, Serbia şi chiar Emiratele Arabe Unite, au venit la "Vocea României", dornici să îşi îndeplinească visul prin muzică.

Timp de patru zile, muzica s-a auzit fără oprire, aplauzele au curs în valuri, emoţiile au umplut atmosfera şi cele mai bune voci au întors scaunele antrenorilor. Scena a fost luata cu asalt de adevărate personaje. Nu mică le-a fost mirarea antrenorilor când au aflat că cei care le-au întors scaunele sunt poliţişti, primari, oameni de afaceri şi doctoranzi în genetică.

Artişti care au pătruns deja pe piaţa muzicală româneasca au încercat şi ei să întoarcă scaunele celor patru antrenori, pentru că un scaun întors este un pas în carieră pentru fiecare dintre ei. În competiţie au intrat aşadar Stella, pe care ascultătorii o cunosc din featuring-ul cu Matteo în piesa "Push it", Răzvan Onila, fratele unui fost component al trupei Axxa, fostul solist al trupei Desperado, Alexandru Anghel, fratele Monicăi Anghel, şi Munner, fost concurent în primul sezon al show-ului "Românii au talent", care, de curând, a lansat un featuring cu cei de la Mandinga, pe piesa "Bling".

 

Pop, rock, muzică veche româneasca, hituri internaţionale

Pop, rock, muzică veche româneasca, hituri internaţionale ale unor artişti precum U2, Robbie Williams, Eros Ramazzotti, Sting şi Adele au răsunat la "Audiţiile pe nevăzute" şi i-au determinat pe antrenori să îşi aleagă concurenţi cu stiluri extrem de variate.

Nivelul competiţiei a fost unul foarte ridicat, astfel că de multe ori scaunele celor patru s-au întors în acelaşi timp, iar concurenţilor le-a revenit sarcina extrem de grea de a-şi alege viitorul mentor.

Fiecare antrenor a recurs la armele sale pentru a-şi atrage în echipă cele mai bune voci, iar în platou a curs cu argumente şi replici acide. Cunoscut pentru exuberanţa sa, Horia Brenciu a rămas acelaşi: pasiunea cu care trăia fiecare vers şi dorinţa de a avea în echipa lui vocea preferată au rupt, la propriu, butonul scaunului său. Problema a fost însă imediat remediată de echipa tehnică, iar Horia a putut apăsa în continuare butonul, de fiecare dată când o voce îi atingea coarda sensibilă.

Tehnicile de a-şi atrage concurenţii preferaţi la ei în echipă au fost foarte variate şi de această dată. Antrenorii şi-au părăsit scaunele pentru a se aşeza pe scenă, pe jos, lângă unul dintre concurenţi. Horia şi-a extins tehnicile de cucerire şi asupra susţinătorilor, în special asupra mamelor, care, se ştie, au o slăbiciune aparte pentru el, Moga a venit cu argumentele rezultatelor sale internaţionale, Loredana a fost gata sa le dea o parte din strălucirea ei, iar Smiley este gata să îi primească în familia Hahaha Production.

Nici Pavel Bartoş, prezentatorul show-ului de la Pro TV, nu va uita aceste "Audiţii pe nevăzute". În timp ce intervieva susţinătorii unui concurent, Pavel a aflat că a devenit unchi, sora lui aducând pe lume un băieţel. Actorul aştepta această veste, vorbea despre momentul care se apropia, dar nu se aştepta să se întâmple tocmai în timpul unui interviu.

Emoţii duble a avut şi unul dintre concurenţii a cărui soţie se afla alături de el, în camera susţinătorilor, deşi a doua zi de dimineaţă era programată pentru o operaţie cezariană. Aceasta a ţinut neapărat să fie prezentă în platoul emisiunii şi să urmărească live prestaţia soţului său.

După Ştefan Stan şi Julie Mayaya, rămâne de văzut cui va reveni titlul de "Vocea României" şi marele premiu de 100.000 de euro pus din nou în joc în cel de-al treilea sezon al show-ului, într-o luptă care se anunţă de-a dreptul incendiară, în această toamnă, la Pro TV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primari, poliţişti, medici şi cântăreţi consacraţi, la "Audiţiile pe nevăzute" la "Vocea României".
 Vizualizări articol: 371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primari, poliţişti, medici şi cântăreţi consacraţi, la "Audiţiile pe nevăzute" la "Vocea României"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei