Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 182 (5389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sylvester Stallone îl atacă pe Bruce Willis: "Este lacom şi leneş"

Sylvester Stallone l-a criticat într-un mesaj publicat, marţi, pe Twitter pe actorul Bruce Willis, despre care a spus că este "lacom şi leneş".

Aceste critici au fost făcute la puţin timp după ce Stallone anunţase tot pe Twitter că Harrison Ford îl va înlocui pe Bruce Willis în distribuţia filmului "The Expendables 3", informează variety.com.

Sylvester Stallone interpretează personajul Barney Ross în toate filmele din franciza "The Expendables" şi a regizat primul lungmetraj din această serie. Bruce Willis a interpretat personajul Mr. Church în primele două filme din franciză.

Deocamdată nu este clar dacă Harrison Ford va portretiza acest personaj în "The Expendables 3" sau dacă va juca un alt rol.

Filmele din franciza "The Expendables" au particularitatea de a-i reuni pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de acţiune din anii '80 şi '90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Zvonurile despre distribuţia filmului "The Expendables 3", care promite să fie din nou una insolită şi încărcată cu legende ale cinematografiei, circulă încă de la lansarea celui de-al doilea lungmetraj din serie, în vara anului trecut. Pe atunci, Ali Lerner, producătorul filmului, a anunţat că i-a contactat deja pe actorii Nicolas Cage, Harrison Ford şi Clint Eastwood. Jackie Chan ar putea face şi el parte din această listă prestigioasă.

"The Expendables 3" va fi lansat pe marile ecrane în vara anului 2014. Data exactă la care va fi lansat "The Expendables 3" nu a fost deocamdată anunţată, însă fanii filmelor de acţiune abia aşteaptă să îi vadă din nou pe marile ecrane, împreună în acelaşi film, pe Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren şi, bineînţeles, Sylvester Stallone.

Primele două filme din franciza "The Expendables", lansate în 2010 şi în 2012, au avut încasări cumulate de 574,8 milioane de dolari pe plan internaţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sylvester Stallone îl atacă pe Bruce Willis: "Este lacom şi leneş".
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sylvester Stallone îl atacă pe Bruce Willis: "Este lacom şi leneş"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei