Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 182 (5389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol joacă împreună după 12 ani, în filmul "Love Building"

Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol s-au reîntâlnit în faţa camerei de filmare după 12 ani - după ce în 2001 au fost protagoniştii lungmetrajului de debut al lui Cristi Puiu, "Marfa şi banii" -, iar din 13 septembrie vor putea fi urmăriţi din nou împreună pe marile ecrane, în "Love Building".

Chiar dacă actoria le-a oferit ocazia de a se întâlni pentru a doua oară pe marile ecrane, este pentru prima dată când Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol adoptă statutul de producători ai unui film. "Love Building" este un proiect independent, pe care l-au produs alături de Dorian Boguţă, în cadrul şcolii Actoriedefilm.ro, pe care cei trei au fondat-o.

"M-am bucurat mult de reîntâlnirea pe platourile de filmare, după mulţi ani, cu prietenul meu Dragoş Bucur. Nu mai filmasem împreună de mai bine de 10 ani, de pe când jucam în «Marfa şi banii» al lui Cristi Puiu, un film care ne-a lansat ca actori şi ne-a «împrietenit»", declară Alexandru Papadopol, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Complet în asentimentul lui este Dragoş Bucur, care afirmă: "Mi-a plăcut să filmez din nou cu Papi după 12 ani de la «Marfa şi banii», să mă distrez cu el şi cu Doru pe platou şi să îi am colegi pe cei 31 de cursanţi ai şcolii noastre de actorie".

În rândul personajelor propuse de "Love Building" se regăsesc14 cupluri, dispuse să lupte pentru a-şi salva relaţia, cu ajutorul a trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei. Ca orice vindecare şi repararea unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape, iar asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile din tabără pe parcursul a şapte zile. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri se lovesc de propriile lor probleme. Într-o cursă continuă către "şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi" se ridică o singură întrebare: "Poţi să repari dragostea în 7 zile?".

Pe 13 septembrie, filmul "Love Building" va avea premiera în cinematografele din ţară, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol joacă împreună după 12 ani, în filmul "Love Building".
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol joacă împreună după 12 ani, în filmul "Love Building"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei