Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 181 (5388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Luminiţa Gheorghiu şi Ana Ularu sunt mamă şi fiică în filmul "Sunt o babă comunistă"

Luminiţa Gheorghiu şi Ana Ularu, două actriţe apreciate la nivel internaţional, joacă împreună în acelaşi proiect cinematografic, revenind pe marile ecrane, din 23 august, în cel mai recent film regizat de Stere Gulea, "Sunt o babă comunistă", informează MediaPro Distribution.

A câştigat premiul Los Angeles Film Critics Association pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea din "Moartea domului Lăzărescu" (2007), a avut rolul principal în filmul "Poziţia copilului", de Călin Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Berlin anul acesta, dar Luminiţa Gheorghiu a declarat cu modestie că niciun premiu primit vreodată n-a schimbat-o, ba, din contră, l-a simţit ca pe o responsabilitate în plus pentru ca fiecare rol să iasă perfect.

Ana Ularu, una dintre cele mai promiţătoare tinere actriţe ale României, o interpretează pe Alice cea temperată şi familistă. În ciuda faptului că, în 2012, a câştigat la Festivalul de la Berlin trofeul Shooting Stars, Ana îşi păstrează realismul. "În meseria asta, azi lucrezi şi numele tău e pe buzele tuturor, iar a doua zi te uită", spune aceasta.

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ceea ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoarea familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Pe 16 august, editura Polirom lansează în librăriile din toată ţara bestsellerul semnat de Dan Lungu "Sînt o babă comunistă!", în ediţie limitată. Romanul care a inspirat acţiunea comediei regizate de Stere Gulea este una dintre cele mai traduse cărţi româneşti de după 1989, ediţia în limba franceză fiind dublu nominalizată la premiile europene Jean Monnet în 2008.

O producţie MediaPro Pictures, filmul "Sunt o babă comunistă" va fi lansat de MediaPro Distribution, pe 23 august, în cinematografele din toată ţara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luminiţa Gheorghiu şi Ana Ularu sunt mamă şi fiică în filmul "Sunt o babă comunistă".
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luminiţa Gheorghiu şi Ana Ularu sunt mamă şi fiică în filmul "Sunt o babă comunistă"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei