Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 181 (5388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvăluiri

Elena Udrea a ţinut o dietă bazată pe "grupa de sânge", mănâncă sănătos şi face mult sport

Deputatul PDL Elena Udrea a povestit, marţi, la Acasă TV, că a slăbit multe kilograme în câteva luni, ţinând o dietă bazată pe grupa de sânge, că are aceleaşi haine de ani de zile, foloseşte numai creme româneşti şi că, după divorţ, lucrurile se întâmplă în viaţa sa "într-un mod luminos".

Udrea a spus că şi-a dorit de foarte mult timp să slăbească pentru că în anii de ministeriat nu a făcut posibil acest lucru. "Călătoream foarte mult, dormeam în maşină nopţile, mâncam în benzinării, nu aveam timp să am o viaţă sănătoasă, nu mai făceam mişcare. Acum mănânc sănătos, am preocupări mai sănătoase, azi dimineaţă am alergat o oră pe plajă", a dezvăluit Udrea.

Ea a arătat că a ţinut o dietă "bazată pe grupa de sânge" şi a slăbit multe kilograme în câteva luni.

"Am ţinut o dietă bazată pe grupa de sânge. Am mâncat alimentele care sunt sănătoase pentru grupa mea de sânge şi am făcut mult sport. Am trei mese pe zi şi două gustări, mănânc o dată la trei ore şi am mereu ceva verde pe masă şi nu mănânc după ora şase seara", a explicat deputatul PDL.

Elena Udrea a mai povestit că are aceleaşi haine de ani de zile şi că acel costum de baie cu care a apărut în fotografii are şnururi şi a putut să-l poarte şi când avea câteva kilograme în plus şi acum. "Am aceleaşi haine pe care le aveam şi acum un an, doi, trei, patru, cinci. Chiar mă întreba cineva de ce costumul de baie cu care am apărut în fotografii şi am spus: nu am nici un costum de baie pe mărimea mea de acum şi acesta era singurul care se regla din şnururi, deci am putut să-l fac mai mic. Este un costum de baie care mergea şi când aveam câteva kilograme în plus şi a mers şi de data asta. Deci, nu am schimbat nimic. Am aceleaşi haine de ani de zile", a mai spus Udrea.

Ea a mai dezvăluit că foloseşte numai produse cosmetice româneşti care, în opinia sa, "sunt cele mai bune" şi că nu petrece foarte mult timp în faţa oglinzii.

Udrea a vorbit despre divorţul său, arătând că orice despărţire nu este un prilej de bucurie, dar că există "o energie pozitivă" şi "lucrurile se întâmplă într-un mod luminos" în viaţa sa.

"Orice separare, orice despărţire nu este un prilej de bucurie. Vine o astfel de schimbare în viaţă, care pentru mine vine după 10 ani de când am început cariera politică, după 10 ani de căsătorie. Lucrurile s-au schimbat cu totul în viaţa mea şi, după mine, este momentul unui nou început, există o energie pozitivă care m-a cuprins şi lucrurile se întâmplă în acest moment în viaţa mea într-un mod luminos", a menţionat Udrea.

Ea a spus că îşi doreşte un copil "când va fi să fie" şi că ea este o femeie care crede în familie, în dragoste, fără să aibă preocuparea ca, rapid, să-şi întemeieze o familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea a ţinut o dietă bazată pe "grupa de sânge", mănâncă sănătos şi face mult sport.
 Vizualizări articol: 2141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elena Udrea a ţinut o dietă bazată pe "grupa de sânge", mănâncă sănătos şi face mult sport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei